HÍREK

Ollózós gól, kivédett 11-es - kölcsönfigyelő

2018-11-08

Ollózós gól, kivédett 11-es - kölcsönfigyelő

Állandó rovatunkban ismét összegeztük a kölcsönadott játékosaink teljesítményét.

[image]
Monor

Palincsár Martin kiemelkedően játszott vasárnap a Mosonmagyaróvár elleni győztes meccsen (2-0). Volt két remek előkészítése és egy gólja is, egy szépen kijátszott akció végén.

Szuhodovszki Soma is eredményes volt, egy lecsorgó labdát vágott a léc alá.
A többiek is átlag felettiek voltak (Szerencsi és Sági kapott még lehetőséget).

A Budaörs elleni szerdai találkozó nem sikerült ilyen jól: Szerencsi, Palincsár és Szuhodovszki ismét kezdő volt, míg Karacs Dániel és Szabó Dominik csereként állt be. 

Bese Balázs, Hinora Kristóf és Talabér Attila (Vasas FC)

A két bajnoki közül Talabér Attilának a szerdai volt az emlékezetesebb: kezdő volt, veszélyesen játszott, jó lövése és fejese is akadt, majd gólt is szerzett, egy lefelé hulló labdát lőtt a hálóba kapásból (ezzel vezettek, de 1-1 lett a vége). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Talabér Attila gólja a Mosonmagyaróvár ellen. #hajravasas #vasasfc

Vasas FC Official (@vasasfc) által megosztott bejegyzés, Nov 7., 2018, időpont: 11:28 (PST időzóna szerint)

Bese Balázsnak viszont a vasárnapi, kazincbarcikai bajnoki volt az emlékezetesebb: előbb bemutatott egy nagy bravúrt, majd kivédett egy 11-est, de csapata így is kikapott 2-1-re. 

Hinora Kristóf mindkét mérkőzést végigjátszotta.

Demjén Patrik (Budaörs)

Sem szerdán a Monor ellen, sem vasárnap a ZTE ellen nem kapott gólt a fiatal kapus, ehhez ő is kellett, hiszen mindkét meccsen akadtak bőven bravúrjai. Ha akadt is kisebb hibája, azokat rendre javította, a mentéseivel sokat tett a győzelmekhez (mindkétszer 2-0-ra nyertek).

Szatmári István, Mezei Szabolcs, Lustyik Levente (Békéscsaba)

Szatmári ezúttal nem volt eredményes (a Vác és a Dorog ellen sem), de 9 góljával továbbra is ott van az NB II góllövőlistájának élmezőnyében. Mindkét találkozón kezdett, ahogy Lustyik is, míg Mezei egyszer a meccs elején állt be csereként, egyszer pedig kezdett. 

Varga Szabolcs (Vác)

Vasárnap, a Békéscsaba ellen szinte tarthatatlan volt az első félidőben, legalább 4 alkalommal készített elő remekül a társainak, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak.

Tegnap Nyíregyházán 2-1-re nyert csapatával, Varga is betalálhatott volna, de egyik helyzeténél mentett egy védő, míg egy távoli lövését fogta a kapus. Mindkétszer kezdett és a hajrában cserélték le.

Myke Bouard Ramos (Ittihad Kalba)

Remek gólt szerzett: "félollózós" mozdulat után volt eredményes, ő egyenlített (végül 3-2-re kikaptak). Az ezt megelőző találkozón egyébként gólpasszt adott a szélső. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pois dele, por ele e para ele são todas as coisas. A ele seja toda glória para sempre! Amém. Rm 11:36 #MR9 #ittihadkalba #grateful #keepfighting #thanksgod

Myke Bouard Ramos (@mykebouardramos) által megosztott bejegyzés, Nov 7., 2018, időpont: 12:43 (PST időzóna szerint)

Kovács Botond (Credobus Mosonmagyaróvár)

Mindkét meccsen az elsőtől az utolsó percig a pályán volt, a Monor elleni találkozón peches volt, hiszen róla pattant a gól előtt az ellenfél elé a labda. A Vasas ellen viszont vele szerzett pontot idegenben a csapat.

Nagy Zsombor (Dorog)

Mindkét mérkőzésen végig a pályán volt, így részese volt a bravúros ETO-verésnek is (4-3) a békéscsabai 2-1-es vereség mellett.

Gréczi Márton Péter (Tiszakécske) 

Ezúttal nem kapott egyik találkozón sem lehetőséget a csapatában. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman