HÍREK

Októberi gólszüret: nyolcszor zörrent a háló, de 5-3-as vereség az NB III-ban Érden

2023-10-15

Októberi gólszüret: nyolcszor zörrent a háló, de 5-3-as vereség az NB III-ban Érden

Már az első percben vezettek a Pest vármegyeiek, de a szünet után közelítettünk.

NB III-as csapatunk az Érd otthonában folytatta szereplését a bajnokságban. Kanta Józef vezetőedző ezúttal egy játékosra sem számíthatott az első számú együttes keretéből.

Rosszul kezdődött a mérkőzés, Kenesei Noelnek 1 perc alatt kétszer is közepet kellett kezdenie: az első akcióból Monori beadása után nem sikerült felszabadítani, Spinner pedig 15 méteren rádőlt és ballal kegyetlen pontossággal a bal felsőbe lőtt (1-0).

A 9. percben egy bal oldali beadást Anokye tett vissza Vas Milánnak, aki 9 méterről, ziccerben lőtt, de egy védő blokkolta; a helyzet pedig ezt követően már csak rosszabbodott. A 19. percben egy szöglet után jobb oldalról visszajött a labda, Horváth Benedek a hosszúról a kapu bal oldalába fejelt (2-0).

Hét percre rá Hegedűs emelt előre Anokyének, aki Szabó Richárd mellett átvette, majd ziccerben vezette, de bal lábbal kapu mellé gurított; válaszként nem sokkal később Morvai rüszttel, 27 méterről lőtt a kapu jobb oldalába (3-0). A félidő utolsó momentumaként Kincses játszott szépen Monori elé, aki 13 méterről elgurította Balázs mellett (4-0).

A szünetben változtatott a szakmai stáb, Herczeg és Kenesei helyett Földi és Ebot érkeztek. Az 51. percben Hegedűs ugratta ki Anokyét, aki elgurította a kapus mellett (4-1).

A gól után nem sokkal Földi csavart kisebb helyzetben, 16 méterről kapu mellé, majd válaszolt az Érd. Németh G. passzolt középre az alapvonalról, Spinner ballal a kapu bal alsó sarkába pörgetett (5-1).

A 69. percben Hegedűs Ebotot ugratta ki, aki eltolta a kifutó kapus mellett és éles szögből, ballal a kapuba lőtt (5-2).

Újabb tíz perc telt el, amikor Anokye kapott szép emelést és átvétel után, 6 méterről, jobbal a bal alsóba lőtt (5-3).

A hajrában még fellazult védelmünk jobb oldalán Kincses lépett meg, a tizenhatoshoz érve ballal középre kanyarított, Pál pedig kapásból lőtt - de Balázs óriásit védett. A támadó begyűjtötte a lecsorgót, ráfordult, de másodjára is elakadt hálóőrünkben a játékszer.

A végeredmény 5-3 lett, a 12. fordulóban a Szentlőrinc ellen folytatjuk.

 

NB III Dél-Nyugati csoport, 11. forduló
Érdi VSE Sporttelep, Érd

Érdi VSE - MTK Budapest II 5-3 (4-0)

Gólszerzők: Spinner (1., 56.), Horváth B. (19.), Morvai (28.), Monori (45.), illetve Anokye (51., 79.), Ebot (69.)

Érdi VSE: Pillár-Bán - Szabó R., Horváth B., Fülöp N., Németh G. - Kincses (Tar, 92.), Farkas B. (Kertész, 49.), Morvai, Spinner (Csoma-László, 74.) - Pál Sz., Monori (Kürti, 74.)

MTK Budapest II: Balázs J. - Anokye, Béres, Farkas M., Stumpf (Fischl, 62.), Asante - Weisz, Herczeg (Földi, 46.), Hegedűs - Kenesei (Ebot, 46.), Vas M. (Antal, 62.)

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman