HÍREK

Nyolc játékosunk is kezdőként lépett pályára - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2022-05-03

Nyolc játékosunk is kezdőként lépett pályára - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt a Nyíregyháza Spartacus FC elleni mérkőzésen, míg Zuigéber Ákos kezdőként 80 percet játszott a 0-0-ra végződő találkozón.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós kezdő volt a Kecskeméti TE ellen, csapata az első félidőben kapott három góllal vereséget szenvedett (0-3). Játékosunk a 70. percben lerántásért sárgát kapott, majd a 82. percben lecserélték.

Kecskeméti TE:
Varga Bence ezúttal is kapott gól nélkül zárt, ezúttal a Dorogi FC ellen (3-0). Kapusunknak sok dolga ezúttal nem volt, a 63. percben magabiztosan védett egy távoli lövést, míg Keresztes lövésénél kisegítette a léc. Csapata három fordulóval a vége előtt feljutásra áll!

FC Ajka:
Lehoczky Roland kezdőként 80 percet kapott a Soroksár SC ellen (3-0). Játékosunk jól futballozott a középpályán, hozzá tudott tenni csapata sikeréhez.

Összefoglaló:

PMFC:
Bíró Bence 74 percet játszott a III. Ker. TVE ellen (0-3). Támadónk a 2. percben éles szögből csak az oldalhálót találta el, miután egy hazai védő beleért a lövésbe.

Összefoglaló:

Szentlőrinc SE:
Andrija Drljo végig a pályán volt az Aqvital FC Csákvár ellen. Támadónk aktívan játszott, a 18. percben befelé cselezett a jobb szélről, majd a tizenhatos sarkától ballal tekert a hosszú alsó felé, Auerbach azonban fogta a takarásból érkező lövést. Az első félidő hajrájában pedig lekönyökölték a tizenhatoson belül, de a játékvezető műesést látott nála. Törőcsik Péter a 83. percben állt be, Biben Barnabás kispados volt, míg Nagy Barnabás sérülés miatt hiányzott a 3-1-re elveszített találkozón.

Összefoglaló:

Békéscsaba 1912 Előre:
Winter Dániel védte a kaput az ETO FC Győr ellen. A 42. percben hatalmasat védett, miután egy középre tett labdába csapattársa rosszul ért bele, és majdnem öngólt szerzett. A 44. és az 59. percben Vitális lövését védte, utóbbi nagy bravúrral. Csapata hiába vezetett két góllal, a 48. perctől emberhátrányban futballozva 3-2-re kikapott.

Nyíregyháza Spartacus FC:
Kaka Godwords kispados volt a Budafoki MTE ellen (0-0).

Tiszakécskei LC:
Kosznovszky Márk kezdőként 68 percet töltött a pályán a BFC Siófok ellen. Az ellenfél remek napot kifogó kapusának eszén ő sem tudott túljárni, együttese végül 2-0-ra kikapott.

Sönderjyske:
Prosser Dániel sérülés miatt nem volt bevethető a Velje ellen (3-0).

Fotó: Meder István

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman