HÍREK

Nyíregyháza Spartacus FC - MTK Budapest - április 25. 16:00 (1. rész)

2015-04-23

Nyíregyháza Spartacus FC - MTK Budapest - április 25. 16:00 (1. rész)

A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, a bajnoki tabella 11. helyén álló nyíregyházi együttes otthonába utazik Garami József csapata.

Az MTK Budapest a harmadik, a Nyíregyháza a tizenegyedik helyről várja a folytatást a bajnokságban.

Legutóbbi, hétközi meccsén az MTK nyert a Pécs ellen, és továbbjutott, a Nyíregyháza kikapott a Honvédtól, és kiesett a Ligakupa negyeddöntőjében.

A legutóbbi bajnokin a hazaiak – a 88. percben egyenlítve – egy pontot otthon tartottak a Kecskemét ellen, míg az MTK – Pölöskei és Csiki találatával – 2-1-re verte a győrieket, szintén „hazai pályán”, a Bozsik Stadionban.

Legutóbb 2015. október 5-én, az OTP Bank Liga 10. fordulójában találkozott a két együttes: Torghelle – aki csaknem félévnyi gólszünet után ezen a meccsen talált be először ismét az élvonalban – és Hidvégi góljaival 2-0-ra az MTK Budapest nyerte a mérkőzést. Az NB I-be 2014-ben felkerült Nyíregyházával ezelőtt utoljára 2010-ben találkozott első osztályú bajnokin a kék-fehér együttes, akkor 4-0-s fővárosi siker született. Ugyanabban az évben felkészülési mérkőzést is játszottak a csapatok, melyet szintén Garami József gárdája nyert meg. 2008-ban viszont győzött a Hungária körúton a Nyíregyháza, Apostu és Sztojkov góljaival 2-1-re. Az utolsó nyolc mérkőzést tekintve háromszor nyert az MTK, kétszer a Nyíregyháza, három alkalommal pedig döntetlen volt a végeredmény.

A mérkőzésen Iványi Zoltán lesz a vezetőbíró.  Segítői lesznek, asszisztensként Lémon Oszkár és Becséri Gergely, míg tartalék játékvezetőként Bozó Zoltán.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman