HÍREK

Nyilatkozat

2016-10-19

Nyilatkozat

Az MTK Ultrák szurkolói csoportja, az MTK Család-Brüll Alfréd Egyesület, az MTK Baráti Kör és az MTK Budapest klubvezetés közös nyilatkozata.

2016. október 13-án közösen átélhettük az MTK Budapest sportegyesület régóta várt új otthonának, az Új Hidegkuti Nándor Stadionnak az avatóünnepségét. Az ünnepi esemény életre szóló élményt jelentett minden MTK szurkolónak. Az új stadionban több mint 4600 néző előtt az MTK Budapest labdarúgócsapata a Sporting Clube de Portugal ellen játszott barátságos mérkőzéssel avatta fel az arénát. 

Az avatóünnepség legszebb pillanatai közé tartozott az MTK szurkolóinak – köztük a jelen közlemény kiadásában résztvevőknek – a lelkes szurkolása a csapatért, az egész MTK-ért. Az új stadion megépítése és átadása mindannyiunk közös vágya volt. Szurkolók nélkül azonban nem töltheti be azt a szerepet, amiért létesült, s csak akkor lesz a jövőben is a klub igazi otthona, ha a csapat mérkőzésein egyre több és több szurkoló lesz a nézőtéren.

Tekintettel arra, hogy közeleg az első hazai OTP Bank Liga labdarúgó-mérkőzés, melyet a csapat végre otthon, a saját stadionjában játszhat, a klub vezetése és a szervezett szurkolói csoportok 2016. október 17-én megbeszélést tartottak, hogy közösen áttekintsék azokat a feltételeket, amelyek lehetővé teszik, hogy minden szurkoló a jogszabályok adta keretek között felhőtlen, felszabadult örömmel buzdíthassa a csapatot a stadion lelátóiról.

A klub vezetése számára a legfontosabb, hogy szurkolók igényeit mindenben kiszolgálja, valamint hogy az MTK szurkolóinak számát gyarapítsa, ezért az Új Hidegkuti Nándor Stadionban

– az MTK Ultra szurkolótábor tagjai mindenkor a legnagyobb kedvezménnyel, a legalacsonyabb áron válthatnak jegyet, bérletet a mérkőzésekre;
– az MTK Ultra szurkolótábor tagjainak a mérkőzések megtekintéséhez nem kell szurkolói kártyát kiváltaniuk, használniuk;
– az MTK Ultra szurkolótábor tagjai a szektorukban ülőhelyeikről felállva szurkolhatnak.

A megbeszélésen résztvevők egyetértettek abban, hogy egyik legfontosabb közös cél az MTK szurkolótábor létszámának növelése. A szervezett szurkolói csoportok és a klub folyamatos párbeszédet folytatnak egymással és együtt kívánnak tevékenykedni a nézőszám növelése érdekében. Az Új Hidegkuti Nándor Stadion minden MTK sportoló és szurkoló otthona. A mérkőzések megszervezése és lebonyolítása során az a klub szándéka, hogy valamennyi MTK szurkoló, minden néző kiválóan érezze magát az arénában, élvezze az Új Hidegkuti Nándor Stadion szolgáltatásait, és mindenki megelégedésére működjön a stadion.

Várunk mindenkit az Új Hidegkuti Nándor Stadionban!

Hajrá, kék-fehérek, hajrá, MTK!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman