HÍREK

Nyert a Vác (GALÉRIA)

2017-02-11

Nyert a Vác (GALÉRIA)

A helyzetek megvoltak, de nem tudtuk kihasználni őket.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest – Vác FC 0-1 (0-1)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 200 néző

Vezette: Oláh Gábor. Asszisztesek: Pápai Zoltán, Török Katalin

MTK Budapest: Petkovics – Okuka, Grgics, Vass, Vadnai – Katona, Vogyicska, Kanta, Kolomoec – Torghelle, Myke.

Vezetőedző: Tamási Zsolt

Vác FC: Szentpéteri, Hegedűs, Dlusztus, Görgényi, Gulyás, Kákonyi, Tóth B., Tóth G., Zsolnai, Nagy, Balajti.

Vezetőedző: Nagy Tibor

Jól kezdett az MTK Budapest, már a 7. percben gólhelyzet alakult ki. Okuka harcolt ki szabadrúgást, amit Kanta passzolt be a zavarodott védelem mögé. Itt Torghelle várta a labdát, és centerezett, de Myke becsúszva sem érte el a passzt. 

Ezt követően is maradt a kezdeményezés a hazai oldalon, Torghelle és Vogyicska lövései szálltak a kapu mellé, majd Grgics fejesét kellett a kapufa mellől megfognia a vendégek kapusának. 

A 20. perctől felébredtek a váciak, és sokkal aktívabb, letámadó futballt mutattak. Ennek volt az eredménye egy percen belül két lövés, amiket Petkovics hárítani tudott. A 26. percben viszont már ő sem volt elég, Zsolnai beadását Nagy Richárd lőtte be a rövidbe. (0-1)

A gól után magasabb fokozatra kapcsolt a kék-fehér csapat, Kolomoec és Vogyicska kényszerítőjéből utóbbi lőhetett, de nem talált kaput, majd a csapatkapitány Kanta szabadrúgását kellett fognia a váci hálóőrnek. A félidő vendégehetőséggel zárult, de Petkovics bravúros védést mutatott be.

A második játékrészre a Vác minden cseréje a pályán volt, de a friss emberek ellenére az MTK kezdett jobban. Katona fejese majd Torghelle lövése mutatta a támadó szándékot, de gól nem született. A 60. percben Petkovicsnak kellett újabb nagy védést bemutatnia, az MTK Budapest kapusa a gól ellenére is jó teljesítményt nyújtott, állta a sarat a lécek között.

Az utolsó 20 percben ismét a hazai csapatról szólt a játék, Torghelle fejelt, Kolomoec lőtt, Myke is próbált gólt szerezni, az utolsó pillanatokban pedig Vogyicska is lövésre vállalkozott, de ezeket vagy a védelem, vagy a kapus blokkolta, így az eredmény nem változott.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman