HÍREK

November legjobbjai

2017-12-19

November legjobbjai

Ebben a hónapban is két játékost díjaztunk, az edzők döntése alapján.

Kanta József várta az Új Hidegkuti Nándor Stadionban november legjobbjait.

Az U12-U15-ös korosztály csapataiból a 12 éves Mucsányi Miront választotta ki a szakmai stáb. Játékosunkat edzője, Lednitzky András a következőképpen jellemezte: – Nagy munkabírású középpályás, aki védekezésben és támadásban egyaránt tudja kamatoztatni erényeit. Kiemelkedő játéktudása mellett nagyon jó szellemiségű, győztes típusú srác, aki korosztálya csapatkapitányaként is ragyogóan helytáll.

Miron az U13-as csapatban 11 alkalommal lépett pályára, 5 gólt szerzett, és az U14-es csapatban is bemutatkozott, a Grosics Akadémia FK ellen.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémiáról – november hónapban – Törőcsik Péter lett a legjobb. A 16 éves középpályásról Székely Zsolt beszélt: – Nem a mérkőzéseken elért csapatszintű eredmények, és nem az egyéni eredményei miatt választottuk őt a hónap játékosának, hanem a folyamatosan javuló teljesítményének köszönhetően. Nagy kedvvel és akarattal veti bele magát a meccsekbe, és mivel látja, hogy ennek van eredménye, ez még jobban motiválja őt.

Törő, a szezonban 13 mérkőzésen lépett pályára az U17-es csapatban, és 11 góljával – csapattársával, Zuigéber Ákossal együtt – holtversenyben vezeti a góllövőlistát. Sorozatban hat találkozón talált be, ezekből a Ferencvárosi TC ellen triplázott.

Gratulálunk játékosainknak!

[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman