HÍREK

November 17-én, kedden lesz a Magyar Kupa visszavágója

2015-11-07

November 17-én, kedden lesz a Magyar Kupa visszavágója

Az MTK Budapest - Békéscsaba 1912 Előre mérkőzést közvetíti az M4 Sport.

A labdarúgó Magyar Kupa visszavágóját november 17-én, kedden, 17:30-kor rendezik a budapesti Illovszky Rudolf Stadionban. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.
Az MTK Budapest gólnélküli döntetlent játszott az első mérkőzésen Békéscsabán, ahol László Csaba szerint két célja volt a csapatnak. Az egyik teljesült, a másik nem. Nem szeretett volna gólt kapni a szakvezető, de örült, volna, ha a játékosai közül valaki betalál. Végül a vezetőedző így fogalmazott: „Edzőmeccsnek jó volt."

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Ha az OTP Bank Liga tabellájára pillantunk, akkor nem kérdés, hogy melyik gárda a mérkőzés esélyese, hiszen az MTK Budapest a negyedik, a viharsarki együttes a tizenkettedik – utolsó – helyen áll, ám a matematika nem egyenlő a labdarúgás logikájával, hiszen a kupában minden megtörténhet, ahogy az első mérkőzésen is pontot, illetve továbbjutási lehetőséget szerzett a lila-fehéár együttes.

A két csapat 1974-ben találkozott először az NB I-ben, akkor 3-1-re nyert – hazai pályán – a Békéscsaba.
Az összesített mérleg – 47 első osztályú találkozó után – 24 kék-fehér győzelem mellett 14 lila-fehér siker és 9 döntetlen.

A legutóbbi bajnoki mérkőzés végeredménye 1-1 lett.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman