HÍREK

Nemzetközi tornán vesz részt U17-es csapatunk

2019-06-11

Nemzetközi tornán vesz részt U17-es csapatunk

Fiataljaink nívós mezőnyben bizonyíthatnak Szarajevóban.

Az MTK Budapest U17-es csapata részt vesz a 2019-es „Play Football, Live Life” tornán Szarajevóban. A rendezvényen hét ország nyolc klubja méretteti meg magát: a mieink ellenfele az A-csoportban a bosnyák FK Sarajevo, a horvát Lokomotiva Zagreb, és a macedón Vardar lesz, míg a B jelű négyesben a szintén bosnyák Zeljeznicar, a szlovén NK Maribor, a szerb Crvena Zvezda és a bolgár Lokomotiv Plovdiv kapott helyet.

A torna július 13-án veszi kezdetét, az MTK fiataljai a megnyitó ünnepség után lépnek pályára a Lokomotiva ellen 15:00-tól, majd 14-én 12:30-tól a Sarajevo ellen, és végül 15-én 10:30-tól a Vardar ellen.

Amennyiben U17-eseink a csoport második helyén végeznek, a B-csoport másodikjával bronzmeccset játszhatnak 16-án 10:30-tól, ha pedig elsők lesznek, akkor a másik négyes győztesével találkoznak a döntőn aznap 12:30-tól.

Az U17-es csapat tagjai: Winter Dániel, Velicskó Szabolcs, Kata Mihály, Bakos Zsombor, Kosznovszky Márk, Csinger Márk, Dóra Donát, Zuigéber Ákos, Farkas Botond, Kovács Mátyás, Holló Péter, Guth Ádám, Kiss Ákos, Lehoczky Roland, Horváth Artúr, Suszter László, Szalka Máté, Tarjáni Péter, Várkonyi Bence, Vertetics István. Vezetőedző: Székely Zsolt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-19 17:00 Agárdi Parkerdő Sport- és Szabadidő Központ

Gárdonyi VSC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman