HÍREK

Nem szereztünk pontot Mezőkövesden

2023-10-29

Nem szereztünk pontot Mezőkövesden

A második félidőben hiába mentünk előre, gólt nem sikerült szerezni, így vereséget szenvedtünk.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Mezőkövesd Zsóry FC–MTK Budapest 1-0 (1-0)

Mezőkövesd Városi Stadion, 1500 néző

Vezette: Andó-Szabó Sándor (Berke, Albert, Buzás, Vad II., Medovarszki, Hanyecz)

Gólszerző: Molnár Gábor (7.)

Sárga lap: Babunski (34.), Drazic (85.), Piscitelli (87.) illetve Hej (40.), Kosznovszky (56.), Bognár (64.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Piscitelli – Kállai, Pillár, Beriashvili, Vajda – Cseke, Gomis (Brtan, 90.) – Cseri (Nagy Gergő, 68.), Babunski (Lukic, 82.), Molnár Gábor (Szalai, 68.) – Drazic

Vezetőedző: Kuttor Attila

MTK Budapest: Demjén – Hej, Kocsis, Vadnai – Kosznovszky, Kata, Thiam (Végh, 65.), Antonov – Bognár, Molnár Rajmund, Kovács Mátyás (Zsóri, 70.)

Vezetőedző: Horváth Dávid

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában a sereghajtó Mezőkövesd otthonába látogattunk, az egyetlen olyan csapat, akikkel idén még nem találkoztunk.

Az első lehetőség a hazaiak előtt adott, Vajda 16 méterről eleresztett lövésébe Hej lépett bele. A 7. percben megszerezte a vezetést a Mezőkövesd: Cseke kapott jó labdát a tizenhatoson belül, visszagurítását Molnár Gábor passzolta a kapunkba (1-0).

A 17. percben Molnár került a védőink mögé, nagy helyzetét Demjén bravúrral hárította. Három perccel később Kata tört be a tizenhatoson belülre, szép csel után a bal oldali alapvonalról adott be, ám tisztázni tudtak a védők.

A 23. percben Babunski próbálkozott távolról, kísérlete elkerülte a kapunkat. Két perccel később megint Babunski lőtt messziről, ezúttal ballal, Demjén ezt is könnyedén védte.

A 26. percben Kocsis szerezte meg a labdát harcosan, majd Molnárhoz került a játékszer, aki Kovács Mátyást ugratta ki, aki ziccerben a felsőlécet találta el. A szögletünkből a Mezőkövesd vezetett ellentámadást, melynek végén Babunski 16 méteres lövését védte Demjén.

A 30. percben Kosznovszky ment el a jobb szélen, szépen készített vissza Katához, aki ballal azonban nem találta el a kaput. Öt perccel később Bognár szabadrúgását követően Kovács Mátyás lőtt ballal tizenhat méterről mellé.

A 40. perc elején Molnár Gábor 18-ról lőtt szabadrúgásból, de ez nem okozott gondot Demjénnek. Egy perccel később Babunski lőtt szabadrúgásból, Demjén ezt is védte.

A második játékrész első igazán nagy helyzete a kék-sárgák előtt adódott: Drazic lépett ki ziccerben, Vadnai az utolsó pillanatban tudott belelépni a hazai támadó lövésébe. AZ 54. percben Kovács Mátyás ugratta ki Bognárt, ám a lövését blokkolta az egyik védő.

A 66. percben Bognár ugratta ki remekül Kovács Mátyást, aki nagy lehetőséghez juthatott volna, de Beriashvili utolérte, így szöglettel kellett beérnünk. A sarokrúgás után Molnár Rajmund lőhetett, a középre tartó próbálkozást hárította Piscitelli.

A 73. percben Zsóri kapott jó labdát, centerezésére Molnár Rajmund érkezett, de Pillár tisztázott. A meccs hajrájában becsülettel jöttünk előre, de a kapu előtt hiányzott a kellő határozottság, így nem szereztünk gólt, és pont nélkül zártuk a találkozót. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman