HÍREK

Nem sikerült győznünk (GALÉRIA)

2019-05-04

Nem sikerült győznünk (GALÉRIA)

Újabb egygólos vereség.

 A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–Mezőkövesd Zsóry FC 0-1 (0-0)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1622 néző

Vezette: Huszár Balázs (Berettyán, Lémon, Karakó, Pillók)

Gólszerző: Pekár (50.)

Sárga lap: Kulcsár (66.), Kanta (75.), Katona (81.), Lencse (86.) illetve Katanec (14.), Mihajlo (17.), Vajda (61.)

MTK Budapest: Horváth – Katona, Balogh, Pintér, Szelin (Nasziru, 31.) – Kanta, Vogyicska (Diallo, 80.) – Lencse, Bognár, Vass Patrik (Kulcsár, 62.) – Torghelle

Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Mezőkövesd Zsóry FC: Szappanos – Farkas, Pillár, Katanec, Eperjes – Mihajlo, Berus – Vajda (Moutari, 62.), Cseri (Koszta, 78.), Pekár (Szalai, 89.) – Drazics

Vezetőedző: Kuttor Attila

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában labdarúgócsapatunk a hatodik helyen álló Mezőkövesd Zsóry FC együttesét fogadta. Az első lehetőség a vendégek előtt adódott: Pekár kapta meg a bal oldalon, a tizenhatoson belül a labdát, majd élesen rúgta keresztbe azt a kapu előtt, szerencsére nem érkezett senki középen.

Mi a 9. percben veszélyeztettünk először: Vogyicska passzolt Lencséhez, aki a tizenhatos előtt átvette a labdát a bal lábára, lövését azonban fogta Szappanos. A 14. percben ismét Lencse volt akcióban, aki ezúttal szépen lefordult Katanecről, ő pedig csak szabálytalanul tudta megállítani a tizenhatos jobb oldalán, ám a szabadrúgást nem sikerült kamatoztatnunk.

A 21. percben Kanta emelte ki a bal szélre a labdát, Szelin beadását Vogyicska vette át, kísérlete picivel kerülte el a kaput. Két perccel később Bognár ívelt be a jobb oldalról szögletet, Szelin remekül fejelt a hosszú sarok felé, viszont Szappanos óriási bravúrral hárított. A 26. percben a saját térfelünkön szereztünk labdát, Bognár indította Szelint, aki sajnos meghúzódott, így nem tudta folytatni a játékot, Nasiru folytatta helyette.

A 30. percben a vendégek végezhettek el szögletet, kisebb kavarodás után Horváthnak kellett nyújtózkodnia, hogy megmenekítsen minket a góltól. A félidő vége előtt Pekár kapott emelt labdát a kapunk előtt, Nasiru az utolsó pillanatban tudott belelépni a lövésébe. Újabb lehetőség nem adódott a szünet előtt, döntetlent mutatott tehát az eredményjelző 45 percnyi játék után.

A fordulás után öt perccel megszerezte a vezetést a Kövesd: Cseri kapta meg a labdát a bal oldalon, élesen lőtt középre, Pekár pedig kapásból, közelről lőtt Horváth hálójába. Az 57. percben Bognár szögletét követően válaszolhattunk volna, de Torghelle fejese fölé ment.

A 69. percben a csereként beálló Kulcsár kapott jó passzt Bognártól, majd befelé csel után lőtt, ám Szappanos ismét védett.

A 78. percben ismét Kulcsár próbálkozott, ezúttal picit távolabbról, de elkerülte a lövés a kaput. 

A 85. percben Kanta igyekezett megtalálni Torghellét ívelésével, Sanyi fejére el is jutott a labda, ám megpattanó bólintása nem okozott gondot a mezőkövesdi kapusnak. A 90. percben Moutari kiugratása után Koszta dönthette volna el a találkozót, ám nagy helyzetben mellé lőtt. 

A hosszabbításban Lencse cselezte le magát az alapvonalig, ígéretesen tette középre a labdát, de hiába, nem érkezett senki. Ezt követően Pintér bombázott távolról, viszont a labda a jobb kapufa mellett kötött ki. Sajnos az utolsó percekben sem tudtunk újítani, így pont nélkül maradtunk ezúttal is. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman