HÍREK

Nem sikerült az Iváncsa ellen a bravúr

2024-03-31

Nem sikerült az Iváncsa ellen a bravúr

Ugyan több lehetőségünk volt a gólszerzésre, nem tudtunk borsot törni az Iváncsa orra alá.

NB III. Dél-Nyugati csoport 22. forduló

MTK Budapest II.–Iváncsa KSE 0-3 (0-1)

Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

Vezette: Kakuk (Harsányi, Varga)

Gólszerzők: Bányai (17., 90.), Suszter (67.)

Sárga lap: Béres (62.), illetve D’Urso (43.)

MTK Budapest II.: Balázs – Béres, Farkas, Csányi – Anokye, Stumpf, Molnár, Asante – Herczeg (Földi, 64.), Kenesei (Barkóczi, 64., helyette Ebot, 76.), Bene (Kustudic, 84.)

Vezetőedző: Kanta József

Iváncsa KSE: Varga – Kasza, D’Urso, Törőcsik, Bányai, Kovács, Kiatipisz, Aradi, Vallejos (Suszter, 66.), Székely (Barta, 66.), Madarász

Vezetőedző: Tóth András

Az NB III Dél-Nyugati csoportjának 22. fordulójában csapatunk a bajnokság egyik esélyesét, a listavezető Iváncsa KSÉ-t látta vendégül. Tóth Andrásék együttese remekül kezdte a tavaszt, hiszen mind a négy mérkőzésüket megnyerték, míg mi három győzelem mellett egy döntetlennel kezdtük az esztendőt.

Az első lehetőséget mi alakítottuk ki: a 8. percben szép támadás végén Kenesei lőtt 16 méterről ballal, de a kapus magabiztosan fogta a labdát. A 13. percben egy jobb oldali beadás után Bányai próbálkozása pattant szögletre, majd a sarokrúgást követően Kovács lövését Balázs tolta ujjheggyel a kapufára.

A 17. percben már Balázs sem tudott hárítani: Kovács jobb oldali szögletét Bányai fejelte a jobb felső sarokba (0-1).

Nyolc perccel később Törőcsik próbálkozott 14 méterről, Balázs vetődve ütötte ki a játékszert. A 28. percben a bal oldalon vezettünk támadást, az éles beadásra Anokye robbant be, de kiszorított helyzetből nem tudta eltalálni a kaput.

A második játékrész elején a vendégek veszélyeztettek: előbb Székely szabadrúgásból lőtt fölé, majd Kovács lőtt élesen keresztbe a bal oldalról.

Az 56. percben Bene bal oldali beadása után a hosszúsaroknál Herczeg érkezett, ígéretes lövését a kapu előterében blokkolták a védők. Két perccel később Herczeg szögletéből Molnár fejelt, de Varga a helyén volt. Egy perccel ezután Kenesei távoli tekerése ment a jobb kapufa mellé.

A 65. percben Anokye lépett be szépen a tizenhatoson belülre, majd úgy tűnt, hátulról két kézzel lökték, de a bíró sípja néma maradt. Két perccel ezután a bal oldalon vezetett támadást az Iváncsa, középen Suszter érkezett, és nem hibázott (0-2).

A 76. percben a csereként beálló Barkóczi remek szólót mutatott be, ám egy rossz mozdulatnál térdsérülést szenvedett, így nem tudta folytatni a játékot.

A hajrában becsülettel jöttünk előre, és a játék képe alapján rászolgáltunk volna a szépítő gólra. Ugyan Földinek, Ebotnak és Kustudicnak is volt ígéretes próbálkozása, betalálni nem sikerült, sőt, az utolsó percben ismét Bányai volt eredményes egy kontra végén, így 3-0-s vereséget szenvedtünk.  

Kanta József: – Nem okoztak csalódást a játékosok, megtettek mindent, és legalább a szépítést megérdemeltük volna. Az Iváncsa annyivel volt ma jobb, hogy belőtte a helyzeteket és hatékonyabb volt a kapu előtt, ami a tapasztalatuknak is volt köszönhető. Hiába játszottunk közel ikszes meccset, övék lett a három pont. Talán több volt ebben a meccsben, de nem tehetek szemrehányást. Nagyon sajnálom, hogy újra megsérült Barkóczi térde, mert jól dolgozott, és egyre jobb állapotba került. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman