HÍREK

Nem lesz névre szóló a jegyértékesítés a normál besorolású bajnokikra

2019-01-28

Nem lesz névre szóló a jegyértékesítés a normál besorolású bajnokikra

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az OTP Bank Liga 2018/19-es idényének tavaszi szezonjától nem kell névre szóló jegyet venni a hazai mérkőzéseinkre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a közelmúltban következőkről határozott:

„A sporttörvény tavaly év végi módosítása (2018. évi CXXXV. törvény) több ponton is változtatott a sportrendezvények jegyértékesítésével és biztosításával kapcsolatos rendelkezéseken. A módosítások érintik a beléptető rendszerek alkalmazásával és a névre szóló jegyértékesítéssel kapcsolatos korábbi rendelkezéseket is. Az MLSZ elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a jogszabállyal összhangban a jövőben csak a kiemelt, vagy fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéseken lesz kötelezettség a névre szóló jegyértékesítés. Az egyéb (normál besorolású) meccseken a rendező klubok dönthetnek arról, hogy működtetik-e a beléptető rendszert, és névre szólóan értékesítik-e a jegyeket… A mérkőzések túlnyomó részénél tehát teljes mértékben a klubok határoznak arról, milyen módon értékesítik a jegyeket rendezvényeikre…”

Az MTK Budapest vezetése úgy döntött, hogy a jövőben szurkolóinknak a normál besorolású hazai mérkőzésekre nem kell névre szóló belépőjegyeket vásárolniuk - így a Paksi FC ellen mérkőzésre sem. A két klub megállapodásának értelmében a vendégszektorra is hasonló szabályok érvényesek. 

A Paksi FC elleni meccsre online, elővételben itt lehet megváltani a belépőket.

Fontos információ, hogy a bérletesek tekintetében nincs változás, ott továbbra is szükséges a személyazonosító okmány bemutatása, hiszen a bérletek a fokozott, illetve kiemelt biztonsági kockázatúnak minősített találkozókra is érvényesek.

Szerdán egyébként 16:00 és 19:00 között jegy- és bérletárusításra kerül sor az Új Hidegkuti Nándor Stadionnál a szurkolói ankét előtt - információk a bérletárusításról itt.

Fontos hír az is, hogy szombattól minden hazai mérkőzésnapon szurkolóinknak lehetőségük lesz a klub hivatalos termékeinek, ajándéktárgyainak megvásárlásra a hazai pénztár mellett kialakított shopban. Az itt értékesített termékek hamarosan a webshopban is elérhetőek lesznek. Most szombaton, a Paksi FC elleni bajnoki előtt a pénztárak - így a shop is - 11:30-kor nyitnak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman