HÍREK

Nem lesz kötelező a Szurkolói Kártya

2015-07-15

Nem lesz kötelező a Szurkolói Kártya

Az MTK Budapest egyeztetett a drukkerekkel

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének határozatát követően, mely döntés a klubok hatáskörébe utalta a Szurkolói Kártya kötelező használatának kérdését, az MTK Budapest vezetése a klub álláspontjának kialakítása előtt egyeztetésre hívta az MTK Baráti Kör, az MTK Család és az ultrák képviselőit.

A Domonyai László klubigazgató által vezetett megbeszélésen a szurkolói szervezetek képviselői és a klub között egyetértés alakult ki abban, hogy az MTK Budapest hazai mérkőzésein a 2015/16-os labdarúgó-bajnokságban nem lesz kötelező a Szurkolói Kártya használata.

Az MLSZ ugyanakkor világossá tette, hogy a mérkőzésekre elővételben, az Interneten és a jegyirodákban a jövőben is csak a plasztik kártyák tulajdonosai vásárolhatnak belépőket, melyek névre szólóak maradnak. A helyszíni jegyvásárláskor a személyi igazolvány bemutatása kötelező. Ennek értelmében előfordulhat, hogy a találkozók helyszínén, a Szurkolói Kártyával nem rendelkezők lassabban juthatnak hozzá a jegyükhöz.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a stadionoknál – a Szurkolói Kártya használata nélkül – egy pénztáros, egy óra alatt, hatvan darab jegyet tud kiadni. Így, akik a mérkőzés előtt néhány perccel érkeznek, és nem rendelkeznek Szurkolói Kártyával, nem biztos, hogy a kezdő sípszóra bejutnak a pályára, hiszen adataikat – a személyi igazolványukról másolva – manuálisan kell felvinni a jegyvásárlói online felületre.

Az MTK Szurkolói Kártyák tulajdonosai továbbra is 10% kedvezménnyel vásárolhatnak az MTK Budapest Webshopjában, és a klub előrehaladott tárgyalásokat folytat különböző külső partnerekkel annak érdekében, hogy a Szurkolói Kártyához kapcsolódó kedvezményeket bővítse.

 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman