HÍREK

Nehéz sorozat előtt Kantáék

2014-10-22

Nehéz sorozat előtt Kantáék

A mezőnytől elszakadó, kilenc győzelemmel álló MTK Budapest labdarúgói nehéz sorozat előtt állnak az őszi maradék négy fordulóban. Hétvégén, Felcsúton következik a zsinórban négy meccset nyerő Puskás Akadémia. Majd az egész szezonban öt gólt kapó masszív Újpest utazik át Dél-Pestre. A tizennegyedik fordulóban a kiesés ellen harcoló Szombathely az ellen, ahol edzőváltással igyekeznek megtörni balsorsukat. Zárásként a jelenlegi harmadik Diósgyőr látogat a Bozsik Stadionba.

A teljességhez hozzátartozik, hogy a tavaszi szezonból előrehoznak két fordulót őszre. A Haladás kispadján a nemrégiben még sikeredzőnek tartott Artner Tamást Szentes Lázár váltotta. Az addig nyeretlen és utolsó Dunaújváros ellen elszenvedett vereség tetette Arntnerre a szemfödelet. Az ottani esetleges három pont még a Honvéd, az ETO és a KTE szintjére emelte volna a vasi zöld-fehéreket. Így viszont a középmezőny alsó fele helyett maradt a csúfos utolsó előtti pozíció. Ez azonban nem a volt vezetőedző minősítvénye. Már tavasszal lehetett látni, ha megint nem tartják együtt a keretet, akkor baj lesz. Jósolta ezt a klub legismertebb játékosa Halmosi Péter is. Nem tartották. ki más lett volna a pechvogel, mint az edző? Artner mondta is, a három év alatt soha sem érezte igazán a bizalmat.

[image]

Kép forrása: haladásfc.nyugat.hu

Szentes Lázárt nevezték megmentőnek. Nem lesz egyszerű dolga, az amúgy is meggyengült labdarúgó-állományt sérülések is tizedelik. A játékosként magyar bajnok és edzőként magyar bajnok bronzéermes Szentes az évezred elején már volt Szombathelyen edző. Akkor kupadöntőig vezette az egyesületet és egyszersmind ki is esett a gárdával. Elmondása szerint tisztában van a helyzettel és képes is megoldani feladatát. Minden jót kívánva annyit azért remélünk, nem a tizennegyedik forduló lesz a szombathelyi sikerek Csomolugmája.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman