HÍREK

Négyen távoznak NB III-as csapatunkból

2023-07-16

Négyen távoznak NB III-as csapatunkból

Juhász Levente, Guth Ádám, Lépő Kristóf és Juhász Bálint elhagyták az MTK Budapestet.

Négy játékos is távozik az MTK Budapest II és az U19 2022-23-as keretéből.

Végleg elhagyja klubunkat Juhász Levente. A 2003-as születésű szélső számos gólpassz mellett 30 meccsen 7-szer volt eredményes az NB III-ban az előző idényben; a Nyíregyháza ellen bemutatkozott felnőtt csapatunkban; azt megelőzően pedig kétszer is bajnokságot nyert az U19-es korosztályban, valamint szerepelt az ifi BL-ben.

Szintén távozik Guth Ádám. A szélsőhátvéd is kétszer volt aranyérmes az U19-cel, de U16-ban és U17-ben is a dobogóra állhatott a csapattal. A 2003-as játékos tavaly nyáron kölcsönben a másodosztályú Kozármislenynél szerepelt, ott 13 mérkőzésen játszott, télen pedig visszatért az MTK Budapest II-höz és szinte minden találkozón pályára lépett az NB III-ban. 

Távozik Lépő Kristóf is. 2005-ös születésű védekező középpályás 2020-ban érkezett a Tolna vármegyei zöld-fehérektől, azóta pedig U16 és U19 között minden korosztályban pályára lépett, valamint bemutatkozott az NB III-ban is, míg ötből négy ifi BL-találkozónkon szintén szerepet kapott.

Szintén máshol folytatja Juhász Bálint. A 20 esztendős középhátvéd az évek során minden színű éremből gyűjtött korosztályos csapatainknál, az U19-cel kétszer is bajnok lett. Az elmúlt idényben összesen 19-szer vetette be a szakmai stáb az NB III Közép csoportjában.

Távozó játékosaink további pályafutásaihoz sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman