HÍREK

Négy MTK-játékost is bevetve győzött Dánia ellen az U19-es válogatott

2022-02-23

Négy MTK-játékost is bevetve győzött Dánia ellen az U19-es válogatott

Vancsa Zalán, Horváth Artúr és Kovács Mátyás a kezdőcsapat tagjai voltak, Helembai Márk a hajrában állt be a 3-2-re megnyert mérkőzésen.

A magyar U19-es válogatott Spanyolországban tartotta utolsó edzőtáborát a márciusi elitkört megelőzően. Az összetartásra eredetileg három MTK-játékost hívott meg Tímár Krisztián szövetségi edző, de végül az eredetileg biztonsági tartalékként számításba vett Helembai Márk is csatlakozott a kerethez.

A San Pedro del Pinatar-i edzőtábor záró akkordjaként az U19-es válogatott Dánia korosztályos együttesével csapott össze szerda délután. Az északiak a mérkőzés elején 2-0-ra elléptek, de a magyar csapat nem adta fel és a második játékrészben három, szögletet követő góllal fordított.

Az MTK labdarúgói közül ezúttal is a kezdőcsapat tagja volt a mérkőzést végigjátszó Kovács Mátyás, a félidőben lecserélt Vancsa Zalán, valamint az a Horváth Artúr, akit a 86. percben éppen Helembai Márk váltott.

A magyar U19-es válogatott így 3-2-es sikerrel hangolt a március 23-29. között Győrben rendezendő elitkörre, ahol Törökország, Skócia és Izrael lesznek az ellenfelek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman