HÍREK

NB III: Vereség Monoron

2022-11-13

NB III: Vereség Monoron

Az első félidőben megszületett a meccs egyetlen gólja.

A kiesés ellen küzdő Monor ellen folytatta szereplését az NB III Közép csoportjában az MTK Budapest II. Kanta József vezetőedző az első kerettől ezúttal senkire nem számíthatott, Balogh Máté viszont hosszabb kihagyást követően az elmúlt hetekben az U19-ben már játszott, most pedig a felnőtt bajnokságba is visszatért.

A 2. percben már közel járt a gólhoz a Monor, amikor Olasz Gergő csúsztatott mellé egy szögletet. Hat perccel később Szöllősi beadását fejelte mellé Balogh Máté. A következő akcióból Törőcsik tört be a tizenhatosra és lőtt 13 méterről, laposan, Bozsó fogta. A 22. percben viszont megszületett a meccs egyetlen gólja. Puskás Norbert bal oldali beadását Haragos bólintott a hosszún a kapuba (1-0).

A félidő hajrájában aztán Farkas Ádám szöglete szállt át a hosszúra, ahol Olasz közvetlen közelről az üres kapu fölé lőtt. Két percre rá Balogh Máté játszott a tizenhatosra, Juhász Leventéhez, aki 13 méterről, jobbal csavart, Bozsó kezét érintve szállt fölé.

A nem túl eseménydús első játékrészt aztán egy talán még helyzettelenebb második félidő követte, egészen a 73. minutumig kellett várni az első említésre méltó momentumra. Ekkor egy bal oldali beadást a csereként beállt Vasvári tett le Juhásznak, aki azonnal célba vette a jobb alsót, de Bozsó még hozzáért, így a kapufán csattant a labda, majd Olasz tisztázni tudott. A 81. percben pedig még egy esélye volt csapatunknak az egalizálásra, miután Törőcsik tette ki balra, Nagy Barnabás beadott, Juhász Levente belepörgetett - de Bozsó kapus ebbe is belekapott.

Az állás már nem változott, a Monor 1-0-ra nyert.

 

NB III Közép csoport, 17. forduló
Balassi Bálint utcai Sporttelep, Monor

BSS Monor - MTK Budapest II 1-0 (0-0)

Gólszerzők: Haragos (22.)

BSS Monor: Bozsó - Kocsis K. (Mlinárcsik, 77.), Juhász Zs., Olasz, Puskás N. - Haragos, Kovács D., Papp R., Farkas Á. - Knolmár (Rácz M., 57.), Agóts (Urbin, 85.)

MTK Budapest II: Velicskó - Bene, Csernák, Godwords (Gyuris, 80.), Nagy B. - Szöllősi (Lauri, 61.), Törőcsik, Szőke, Juhász L. - Balogh M. (Vasvári, 61.), Balogh B. (Juhász B., 46.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman