HÍREK

NB III: Nem született gól ceglédi mérkőzésünkön

2021-11-14

NB III: Nem született gól ceglédi mérkőzésünkön

NB III-as csapatunk gólnélküli döntetlent játszott a bajnokság 17. fordulójában.

Második csapatunk az NB III Közép csoportjának 17. fordulójában a Ceglédi VSE otthonába látogatott. Első csapatunk keretéből ezúttal Nagy Barnabás, Kata, Kosznovszky és Vancsa erősítette visszajátszóként együttesünket.

Az első öt percben két ízben is sikerült megzavarnunk és labdavesztésre kényszeríteni a hazaiakat a tizenhatosuk előterében, gólt azonban nem sikerült szereznünk ezekből a lehetőségekből. Hazai részről Kocsis fölé szálló fejese, valamint Papp helyzete jelentett veszélyt, de egyik sem találta el Varasdi kapuját. A 21. percben egy ellenféltől kapott labdával Vasvári került ziccerbe, a kapus azonban bravúrral szögletre mentett. Az asszisztens közben - minden bizonnyal tévesen - lest jelzett. Az első félidő hátralevő része nagy helyzeteket már nem hozott, így gólnélküli döntetlennel mehettek pihenőre a csapatok.

A fordulás után többet támadtunk, Kosznovszky és Vasvári is több lövéssel próbálkozott, de vagy célt tévesztettek, vagy a hazaiak kapusa, Mikler mentett. A 73. minutumban ismét Kosznovszky próbálkozott, a kapus védett, majd a hajrában hazai részről Kelemen lépett ki, Várkonyi viszont visszaért és szögletre tudott menteni. A bal oldali sarokrúgás után Szabó elé került a labda, aki 6 méterről a léc fölé lőtt.

Az utolsó percekben és a kétperces ráadásban sem született gól, így a helyzetek száma alapján igazságos döntetlennel ért véget a találkozó.

Ceglédi VSE - MTK Budapest II 0-0 (0-0)

Ceglédi VSE: Mikler - Bagó, Kocsis, Szabó, Polyák - Markó (Juhász A., 82.), Kuti (Kovács, 86.) - Papp, Godzsajev, Ángyán (Kelemen, 68.) - Pleszkán

MTK Budapest II: Varasdi - Merényi, Várkonyi, Fekete (Helembai, 72.), Fülöp (Juhász L., 81.), Nagy B. - Kosznovszky, Georgievski, Kata, Vancsa - Vasvári

A mérkőzés eseményei percről percre itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman