HÍREK

NB III: Nem sikerült megállítanunk az éllovas Kozármislenyt

2021-10-30

NB III: Nem sikerült megállítanunk az éllovas Kozármislenyt

Az NB III Közép csoportjának listavezetője elvitte a három pontot tartalékosan felálló második csapatunk meccsén.

Második csapatunk az NB III Közép csoportjának 15. fordulójában a bajnokságban listavezető HR-Rent Kozármislenyt fogadta az ESMTK stadionjában. Kanta József vezetőedző U19-es együttesünk pénteki, 3-0-ra megnyert Vasas elleni rangadója és az UEFA Ifjúsági Liga 2. fordulójának Genk elleni, szerdai odavágója között több eddig kevesebbet játszó fiatalnak is megadta a lehetőséget.

A 10. percben a mieink előtt adódott az első nagy helyzet, Drljo cselezte be magát jobbról a tizenhatoson belülre, már ziccerbe is került, de sokat várt, így végül odalett a helyzet. Négy minutummal később viszont a vendégek szereztek vezetést: Kozics végezhetett el 20 méterről, középről szabadrúgást, a labdába Varasdi a jobb alsónál már csak beleérni tudott, hárítani nem (0-1).

Gyuris bal oldali szöglete után kevéssel suhant el a labda berobbanó játékosaink előtt, majd Osei lépett ki ziccerben és lőtt a kapuba, de az asszisztens lest jelzett. A 29. percben nagy egyenlítési lehetőség maradt ki, amikor egy védelmi hiba után Osei lépett ki ziccerben, de kevéssel a jobb alsó mellé lőtt. A kétperces ráadás végén büntetőt kaptak a kozármislenyiek, amit Kirchner lőtt a bal alsó sarokba, így 2-0-s vezetéssel mehettek pihenőre a vendégek.

A fordulás után tíz perccel Vajda bal lábas, 20 méteres lövése fölé szállt, majd az 59. minutumban Gyuris 21 méterről, kissé balról végezhetett el szabadrúgást, a kapus védeni tudott. Kozics bal oldali szabadrúgását Varasdi ütötte a felső lécre, majd a 74. percben egy szépen kijátszott akció végén, Kirschner passzából Hampuk lőtt közelről a kapunkba (3-0).

A hajrában újabb gól már nem született, így tartalékosan felálló csapatunknak nem sikerült megállítania a veretlen éllovast: a Kozármisleny 3-0-ra győzött.

MTK Budapest II - HR-Rent Kozármisleny 0-3 (0-2)

Vezette: Mencsik László

Gólszerzők: Kozics (14.), Kirchner (45+2.-büntetőből), Hampuk (74.)

MTK Budapest II: Varasdi - Merényi, Csernák, Várkonyi, Fördős, Miknyóczki (Földing Engelbert, 46.) - Drljo, Georgievski, Rimóczi (Szöllősi, 70.), Gyuris - Osei (Balogh M., 77.)

Kozármisleny: Somogyi - Kónya, Gajág, Füredi, Turi (Kiszely, 83.) - Nagy E. (Fenyvesi, 83.), Kozics - Szabó (Beke, 65.), Vajda, Kirchner (Bischoff, 83.) - Hampuk

A mérkőzés eseményei percről percre itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman