HÍREK

NB III: Hódmezővásárhelyen lép pályára második csapatunk

2021-10-23

NB III: Hódmezővásárhelyen lép pályára második csapatunk

Kanta József együttese a Rákosmente elleni siker után ismét idegenbeli bajnokit játszik vasárnap.

Második csapatunk az NB III Közép csoportjának 14. fordulójában a Hódmezővásárhely otthonába látogat. A vasárnap 13 órakor kezdődő mérkőzést a mieink a 7. helyről várják úgy, hogy a mezőnynél eggyel kevesebbszer léptünk pályára, az eredetileg szerdára kiírt, Szekszárd elleni találkozónkat ugyanis az UEFA Ifjúsági Liga prágai visszavágója miatt november 10-re halasztották. Legutóbb múlt szombaton, a Rákosmente otthonában lépett pályára NB III-as együttesünk, ahol Osei és Vasvári góljaival 2-1-es győzelmet arattunk, majd a keret jelentős része részese volt U19-es csapatunk szerdai ifi BL-továbbjutásának is.

A Hódmezővásárhely öt győzelemmel és nyolc vereséggel a tabella 14. helyén áll, legutóbbi három bajnokijukon egyaránt vereséget szenvedtek az Iváncsa, a Dabas-Gyón és a Paksi FC II ellen.

A találkozóra a belépők 700 forintba kerülnek, hölgyeknek, 14 éven aluliaknak és 70 év felettieknek pedig ingyenes a belépés. A hatályos jogszabályok szerint a sportesemények továbbra is csak védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, illetve személyi igazolvány bemutatása mellett látogathatók.

A mérkőzésről élő, szöveges közvetítésben számolunk be honlapunkon.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman