HÍREK

NB III: Győzelem a Mohács otthonában

2021-11-07

NB III: Győzelem a Mohács otthonában

Második csapatunk Miknyóczki góljával szerezte meg a három pontot Mohácson.

Második csapatunk az NB III Közép csoportjának 16. fordulójában a Mohács otthonába látogatott. Kanta József együttesében ezúttal nem volt visszajátszó első csapatunkból.

Aktívan kezdtük a mérkőzést, a 7. percben Kovács Mátyás tört befelé a jobb oldalról, azonban még a lövés előtt szerelni tudták a védők, majd nem sokkal később Miknyóczki lépett ki a jobb oldalon, lövése kevéssel kerülte el a jobb alsó sarkot. A 12. minutumban pedig már nálunk volt az előny: egy szép kontra végén Kovács Mátyás adott középre pontosan a bal oldalról, az érkező Miknyóczki pedig a kapu bal oldalába lőtt (0-1).

Támadásban maradtak a mieink, a hazaiak térfelén zajlott a játék, majd a 31. percben Müllerlei jobb oldali beadása után Kocsis fejelt közelről Varasdi kezébe. A játékrész hajrájában még Várkonyinak kellett blokkolnia Ignácz 13 méteres lövésénél, megérdemelt előnnyel mehettek pihenőre a mieink.

A szünetben Miknyóczkit Juhász Levente váltotta, majd a 66.-ban megduplázhattuk volna előnyünket, amikor Kovács Mátyást buktatták a tizenhatos bal oldalánál, amiért a játékvezető - jogosan - büntetőt ítélt. A labda mögé a sértett állt, a kapu bal oldalába tartó lövését azonban a kapus kiütötte, a kipattanót pedig Georgievski a bal alsó mellé lőtte. A hazaiak mind az öt cserelehetőségüket kihasználták, és ebben a félidőben többet támadtak, mint az elsőben, de ziccerig nem jutottak. 

A 84. percben eldőlhetett volna a mérkőzés, Juhász Levente 16 méterről vette célba a bal alsót, a kapus nagyot védett. Újabb gól már nem született, így a mieink a meccs összképe alapján megérdemelt győzelmet arattak a Mohács otthonában.

B-Build Mohács - MTK Budapest II 0-1 (0-1)

Gólszerző: Miknyóczki (12.)

Mohács: Csobán - Kiss (Vég, 67.), Ignácz, Forró, Kocsis (Bruckner, 76.), Müllerlei - Nagy, Dér (Bódis, 76.), Izsák (Spannenberger, 76.), Gellén - Menyhei (Hetényi, 80.)

MTK Budapest II: Varasdi - Guth, Fördős, Fekete, Várkonyi, Helembai - Miknyóczki (Juhász L., 46.), Horváth A. (Szöllősi, 89.), Georgievski, Kovács M. - Gyuris (Rimóczi, 76.)

A találkozói eseményei percről percre itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman