HÍREK

Nagy Zsombor kölcsönben Szegeden folytatja

2023-07-03

Nagy Zsombor kölcsönben Szegeden folytatja

A szegedi születésű védő a Merkantil Bank Ligában legutóbb a negyedik helyen végzett együttesben szerepel majd a 2023-24-es idényben..

Az elmúlt fél évben sérülés miatt hiányzó Nagy Zsombor kölcsönben a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesénél játszik majd a 2023-24-es idényben.

1998-as születésű védőnk eddig összesen 96 alkalommal lépett pályára első csapatunkban, a feljutást kiharcoló együttesben 17-szer játszott annak ellenére, hogy sérülése miatt 2023-ban csak egyszer szerepelt. Tavaszi sérülését követően a játékos már teljes értékű munkát végezhet, és megállapodás született arról, hogy a szegedi születésű védő az NB II-ben szereplő együttest erősíti majd a következő egy idényben. 

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia legutóbb a negyedik helyen végzett a Merkantil Bank Ligában.
- Boldog vagyok, hogy a Szeged-Csanád Grosics Akadémiával kölcsönösen segíthetjük egymást ebben a szezonban. Bízom benne, hogy hozzá tudok járulni a csapat sikeres szerepléséhez és egyúttal megkapom a klubtól azt, amire szükségem van a pályafutásom jelenlegi szakaszában - nyilatkozta Nagy Zsombor a szerződése aláírását követően.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman