HÍREK

Nagy Zsombor és Palincsár Martin értékelte a nyitómeccset

2017-08-14

Nagy Zsombor és Palincsár Martin értékelte a nyitómeccset

A szezon első gólját szerző védő és az újonc középpályás beszélt az első mérkőzésről.

A 18 éves Palincsár Martin végigjárta a korosztályos együtteseket, az MTK Budapestnél, a 2017-18-as szezonra pedig elérkezett az idő, hogy újabb szintre lépjen pályafutása, felkerült a Pölöskei Gábor által irányított második, NB III-as csapatba. Az edzőmérkőzéseken nyújtott teljesítmény alapján már az első bajnokin rögtön be is mutatkozhatott A tiszafüredi, a mérkőzést így látta az újonc:  A Tiszafüred visszaállt védekezni, nem hagytak nekünk területet, nem tudtunk támadásban kibontakozni, ez nem feküdt nekünk. Kontrázni próbáltak, legtöbbször meg tudtuk fogni őket, nehéz mérkőzés volt. Talán kicsit több szerencsével és persze több koncentrációval az utolsó passzoknál meg lehetett volna a győzelem.

A középpályás is egyike volt a három kényszerű cserének, Martin a térdét fájlalta az ellenfél egyik belépőjét követően:  Rengeteg szabálytalanság ért minket, durva csapattal játszottunk, ennek ellenére helytálltunk. Kisebb sérülést szenvedett a térdem, de úgy érzem nem lesz vele gond.

Végezetül a következő fordulóról kérdeztük, amikor a Salgótarján együttese érkezik hozzánk: – A Salgótarján ellen is kemény meccsre számítunk, szeretnének feljutni, ezért biztos, hogy három pontért fognak érkezni, a mi feladatunk, hogy ez ne sikerüljön nekik.

Az előző idényben 18 mérkőzésen lépett pályára Nagy Zsombor. Az utánpótlás-válogatott védő alapemberré nőtte ki magát az előző idényben, és ebben a szezonban sem lehet más a célja.  Nehéz dolgunk volt, bekkelt az ellenfél, félpályáig visszazárt mindenki, ráadásul nem riadtak vissza a kemény belépőktől sem. A pálya nem volt alkalmas az általunk tervezett egyérintős focira, ívelgetni kellett, hogy a védelem mögé kerüljünk, ez pedig nem volt könnyű feladat.

Az első félidő hosszabbításában Zsombi góljával egyenlített ki a csapat, ezzel pedig végül a mérkőzés végeredményét is beállította. A góljáról kérdeztük a védőnket:  Szélről jött a szabadrúgás, Soma megcsúsztatta, én pedig egyedül maradtam, nem volt velem védő, így be tudtam vágni. A félidő előtt a legjobbkor jött a gól.

Az előző idény hajrájában gólokat is szerzett már Zsombor, és idén a csapat első gólja is az ő nevéhez fűződik: – Remélem így fog folytatódni a bajnokság számomra, szeretnék gólokat szerezni. Majd még nevetve hozzátette:  Ki tudja, lehet, hogy a házi gólkirály is én leszek.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman