HÍREK

Nagy feltámadás után egy pont Barcikán

2022-11-27

Nagy feltámadás után egy pont Barcikán

Két góllal vezettek a hazaiak, de fordítani tudtuk, ám be kellett érnünk egy ponttal.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Kolorcity Kazincbarcika–MTK Budapest 3-3 (2-1)

Kolorcity Aréna

Vezette: Csonka (Buzás, Medovarszki)

Gólszerző: Ádám (15., 86.), Pálinkás (38.), ill. Zuigeber (40.), Németh K. (53.), Stieber (65.)

Sárga lap: Csatári (44.), Nagy J. (76.), Megyeri (92.), ill. Zsóri (78.)

KBSC: Megyeri - Szemere (Székely K., 78.), Ádám, Nagy J. (Heil, 90.), Szabó (Székely D., 74.), Pálinkás (Takács, 78.), Csatári, Süttő, Kurdics (Hleba, 74.), Ur, Horváth M. 

Vezetőedző: Varga Attila

MTK Budapest: Somodi – Varju, Kocsis, Szépe, Medgyes (Poór, 46.) – Kata, Bognár (Mezei, 71.), Stieber – Kovács Mátyás, Németh, Zuigeber (Zsóri, 71.)

Vezetőedző: Horváth Dávid

Vasárnap a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a tabella 16. helyén elhelyezkedő KBSC otthonába látogattunk. A miénk volt az első lehetőség: Zuigeber passzolt középre, Kovács érkezett, de a kapu fölé pörgetett. A folytatásban is mi irányítottunk, de hátrányba kerültünk: a 15. percben nem voltunk elég határozottak, így a labda Ádám elé került, aki 13 méterről higgadtan a jobb alsóba helyezett (1-0).

Pár perccel később Süttő lőtt egy jó csel után, Somodi védte a félmagas löketet. Majd jöhetett volna az egyenlítés: Stieber tökéletesen hozta ziccerbe Zuigebert, aki azonban jobbal, 11 méterről a jobb alsó sarok mellé gurított, majd a 27. percben Medgyes jó beadására Kovács robbant be, megelőzte emberét, de talppal mellé helyezett.

Egyenlítés helyett még nagyobb bajba kerültünk: a túloldalon Nem tudtunk felszabadítani, Pálinkás pedig 9 méterről, ballal kilőtte a hosszú sarkot (2-0). Szerencsére Gyorsan jön a szépítés: egy kipattant labdát Bognár tett egyből középre, Zuigeber átvette azt, és higgadtan a hálóba helyezett 7 méterről (2-1)!

A félidő vége a miénk volt: előbb egy szép támadás végén Kovács tálalt volna Zuigeber elé, aki elől hatalmasat mentettek, majd egy perccel később egy beívelés után fejelt támadónk, de Megyeri a helyén volt, míg a lefújás előtt Stieber 17 méteres szabadrúgása után centikkel ment fölé a labda, így hazai előnnyel fordultak a csapatok.

Kazincbarcikai lehetőséggel indult a második félidő: Süttő jó cselek után lőtt, nem sokkal a léc felett ment el a labda. Mi viszont betaláltunk: az 53. percben Stieber szöglete Némethet találta meg, aki nem is hibázott közelről (2-2)!

A folytatásban is mi irányítottunk, sorra jöttek a helyzetek: előbb Stieber jó csel után középre passzolt, Németh sarokkal veszélyeztetett, de Megyeri hatalmasat mentett, majd Kovács beadására Bognár érkezett, fejelt is, de a hazai kapus mentett, míg Kocsis távoli lövését üggyel-bajjal ütötte ki Megyeri.

A 65. percben aztán jött is a vezető találat: Stieber 27 méterről óriási gólt lőtt, kilőtte a jobb felső sarkot (2-3) - rendkívül látványos találat volt!

Úgy tűnt, meg is szerezzük a három pontot, mert kézben tartottuk a mérkőzést a következő időszakban, de nem így lett: a 86. percben sajnos megint nem voltunk elég határozottak a kapunk előtt, így Ádám lőhetett, és a megpattant labda a bal alsóban kötött ki (3-3).

A folytatásban már nem esett újabb találat, így nagy feltámadás után is be kellett érnünk egy ponttal.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman