HÍREK

Myke túl a műtéten - hosszú kihagyás vár rá

2020-09-09

Myke túl a műtéten - hosszú kihagyás vár rá

Mint arról beszámoltunk, a felkészülési időszak legeredményesebb támadója, Myke Bouard Ramos a múlt héten edzésen egy szerencsétlen mozdulat következtében megsérült.

Még aznap este MR-vizsgálaton esett át, amelynek eredménye sajnos igazolta az előzetes félelmeket, így a műtét elkerülhetetlenné vált. A támadó már túlesett a beavatkozáson a Tatai Kastélypark Klinikán.
- Dr. Béres György professzor arról tájékoztatott, hogy a játékos elülső keresztszalag szakadás miatti műtétje jól, az előzetes tervek szerint rendben lezajlott. A beavatkozás során biztossá vált az is, hogy a külső porc is teljesen leszakadt, azt el kellett távolítani artroszkópos eljárással. Ha minden rendben lesz, a játékos egy napon belül elhagyhatja a klinikát, majd azt követően elkezdődik a rehabilitációja, amely előreláthatólag hat hónapot vesz igénybe. Azt követően kezdheti el a teljes intenzitású edzésmunkát, így a várható teljes felépülése - a korábbi esetek tapasztalata alapján - nyolc hónapot vesz majd igénybe  - mondta Dr. Dreissiger Imre, csapatunk orvosa.

A következő hónapokhoz kívánunk a játékosnak szurkolóink nevében is kitartást! Várunk vissza a pályára, Myke!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman