HÍREK

MTK-fóbiás a Loki?

2014-08-02

MTK-fóbiás a Loki?

Úgy tűnik, továbbra is az MTK a Debrecen mumusa. A Loki ugyanis ismét vereséget szenvedett a kék-fehér alakulattól. Az 1-0-s győzelem a közelmúlt folytatásának is tekinthető, hiszen a két csapat utolsó öt összecsapásából négyet az MTK nyert meg.

A 2012/13-as szezon tizenötödik fordulójában, az Oláh Gábor utcai stadionban rendezték a mérkőzést, amelynek esélyese egyértelműen a bajnoki címre törő Loki volt. Így azután a majdnem ötezer hazai néző döbbenten figyelte a vendégcsapat érett, és eredményes játékát. Előbb Kanta lőtt gólt, majd Korhut talált a saját kapujába, beállítva a 0-2-es végeredményt.

 A bajnoki visszavágót 2013. június elsején játszották a Hidegkuti Stadionban. Az akkori tudósítások szerint az MTK végig kézben tartotta a mérkőzést, és magabiztos,3 -1-es győzelmet aratott. A gólokat Kálnoki-Kis, Kanta és Vass lőtték, míg a Debrecenből Bódi volt eredményes.

Az elmúlt évek egyetlen debreceni sikere a tavalyi szezonban született, amikor a Loki hazai környezetben 1-0-ra győzni tudott. Idén tavasszal viszont újra a kékek hívei örülhettek. Április 12-én ugyanis nem várt, nagy gólkülönbségű győzelmet arattak a kedvenceik. Az MTK öt gólján Horváth, Vass, Pölöskei, Kanta és Vukmir osztoztak, míg az ellenféltől Vadnai és Kulcsár talál a hálóba.

A jó sorozat most folytatódott, hiszen az MTK Budapest a Bozsik Stadionban is győzött. Ez azt jelenti, hogy a Debrecen 2010 óta nem tudott nyerni csapatunk vendégeként.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman