HÍREK

MTK Budapest - Újpest FC - beléptetési és jegyinformációk

2014-10-30

MTK Budapest - Újpest FC - beléptetési és jegyinformációk

Az MTK Budapest – Újpest FC, 2014. november 2-án, vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Bozsik József Stadionba. További részletek:

Információk, szabályok:

Kapunyitás: 14:30

A találkozóra kizárólag elővételben lehet jegyet venni. A meccsnapon sem a hazai, sem a vendég szektorokba nem lesz jegyértékesítés.

Az MTK Budapest és az Újpest FC szurkolói, 2014. október 29-től, szerdától az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják jegyeiket – szurkolói kártyával. Vendégszurkolók csak az Újpest FC által kiadott szurkolói kártyával válthatnak jegyet a vendégszektorba. A hazai drukkereknek MTK szurkolói kártyára van szükségük a jegyváltáshoz. Az Internetes jegyvásárláskor a szurkolói kártya számát kell megadni, és bankkártyával lehet fizetni.

Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki jegyeiket, és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba.

MTK szurkolók csütörtökön és pénteken 14:00 órától 18:00 óráig a Hidegkuti Nándor Stadion pénztárában is megvásárolhatják jegyeiket. Akik itt szeretnék jegyet venni, hozzák magukkal szurkolói kártyájukat! (A 6-os pénztár tart nyitva, közel a Hungária körút és a Salgótarjáni út sarkához.)

FELHÍVJUK A HAZAI SZURKOLÓK FIGYELMÉT, HOGY A MÉRKŐZÉSEN NEM ÁLL MÓDUNKBAN PARKOLÁSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTANI. MINDENSZENTEKRE VALÓ TEKINTETTEL A VENDÉGSZURKOLÓK BELÉPTETÉSE CSAK A 2-ES KAPUNÁL MEGOLDHATÓ, ÍGY OTT EZEN A MÉRKŐZÉSEN NEM TUDNAK PARKOLNI BÉRLETES SZURKOLÓINK SEM. KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY A BKK JÁRMŰVEIVEL KÖZELÍTSÉK MEG A BOZSIK STADIONT! AKIK AUTÓVAL ÉRKEZNEK, CSAK A KÖRNYEZŐ UTCÁKBAN TUDNAK PARKOLNI.

A Szusza Ferenc Stadionban nincs élővételben jegyértékesítés. Az Újpest FC szurkolói csak az Interneten és a TEX jegyirodáiban vehetik meg jegyeiket.

A mérkőzés napján a Hidegkuti Nándor Stadionban és a helyszínen sem lesz jegyértékesítés.

Kérjük szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot és szurkolói kártyát (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, stb.)! Kérjük, hogy jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum.

 

A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

 

Kérjük, hogy a kiskorú nézők, akik nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

 

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c”pontja) szerint a szervező a beléptetéskor a rendezők útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

 

Névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait is, hogy nevük mellett születési idejüket, és születési helyüket küldjék el az akkreditációt igénylő e-mailben. 

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

 

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától. A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.



 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman