HÍREK

MTK Budapest - SZTK-ERIMA 3-0 (0-0) (GALÉRIA)

2015-02-07

MTK Budapest - SZTK-ERIMA 3-0 (0-0) (GALÉRIA)

Kapott gól nélkül hozta szombati edzőmérkőzését a csapat. A kiegyensúlyozott, jó erőkből álló Szigetszentmiklós nehéz ellenfél minden együttes számára. A télen érkezett Ramos minden gólban szerepet játszott. Vasárnap indul a keret a törökországi edzőtáborba.

A mérkőzés élő közvetítése ITT.

Garami József, szakmai igazgató (MTK Budapest): – Jó iramú meccs volt, különösen az első félidőben, de akkor mi gyengébben muzsikáltunk. Később változott a kép, és jobban kihasználtuk a lehetőségeinket. A szerzett gólok, és a játék képe alapján reális eredmény született. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülést.

Várhidi Péter, sportigazgató (SZTK-ERIMA): - Az NB I-es ellenfelek ellen általában jó teljesítményt nyújtunk. Most az első 45 perc sikerült, a második félidőben több csere volt, olyan bizonytalanságokat láttam, melyek emberi tényezőkre vezethetőek vissza. Közel a rajt, így érezhető, hogy aki távolabb van a kezdőcsapattól az nem biztos, hogy idegileg is fel tudja dolgozni a terhelést. Van még némi időnk, így bízom benne, hogy 16-17 emberrel kezdhetjük a tavaszt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman