HÍREK

MTK Budapest – Nyíregyháza Spartacus FC 2-0 (1-0) (GALÉRIA + VIDEÓ)

2014-10-05

MTK Budapest – Nyíregyháza Spartacus FC 2-0 (1-0) (GALÉRIA + VIDEÓ)

Ötödik győzelmét aratta sorozatban az OTP Bank Ligában a csapat és megerősítette helyét a dobogón. A bajnokság harmada már mutatja a gárdák erejét. Az új évezred sikercsapata, a Debrecen fele annyi pontot szerzett, mint a 24 egységgel bíró MTK Budapest.

Gólszerzők: Torghelle a 26., Hídvégi a 76.,

Bozsik stadion, 500 néző

Vezette: Farkas Ádám (Király, Huszár – Vad II., Bognár)

MTK Budapest: 1 Hegedüs – 2 Nagy, 5 Kelemen, 21 Vukmir, 25 Hidvégi – 24 Poór, 16 Pölöskei, 19 Kanta – 18 Bese, 19 Torghelle, 7 Horváth.
Csere: Bese helyett Csiki a szünetben, Horváth helyett Hrepka a 87.,

Szakmai igazgató: Garami József
Beteg/sérült: Vass Patrik, Kálnoki-Kis.

Nyíregyháza: 47 Balogh – 21 Szokol, 5 Fodor, 26 Gengeliczki, 85 Törtel – 77 Pekár, 23 Spitzmüller, 29 Sándor, 14 Kosztics, 19 Pákolicz – 12 Molnár

Csere: Molnár helyett Koller az 58., Sándor helyére Kosztics a 65. percben.

Sárga lap: Törtei a29., Rubus a 37. percben

Vezetőedző: Csábi József

Sérült: Abdouraman, Rezes, Szécsi, Bajzát

– Azt csináljuk, amit elterveztünk, sokat passzolunk, gólt is lőttünk. Lehetnénk pontosabbak a végjátéknál! – mondta Torghelle Sándor a szünetben.

Hídvégi Sándor:  – Erre készültünk a héten, fegyelmezetten játszottunk. A gólom előtt szép volt a támadás, csak a kaput kellett eltalálnom.

Garami József: – Érdekes mérkőzés volt, jól védekezett a Nyíregyháza, jól is kontráztak. A második félidőben lehetett volna több helyzetünk. Fegyelmezetten játszottak az egész szezonban. A támadójátékban frissítés kell. Nehéz meccs volt!

Csábi József: – Több sebből vérzünk, leginkább Bajzát sérülése miatt. Támadök nélkül nem lehet játszani a futballt. Az MTK-nak jobb támadói vannak, nekünk nem volt Torghellénk. Derekasan helytálltunk, de ki kell bújnunk a szimpatikus vesztes szerepéből.

[image]

A mérkőzés előtt Deutsch Tamás a Magyar Testgyakorlók Köre elnöke és Domonyai László az MTK Budapest FC klubigazgatója köszöntötte a tavalyi szezon gólkirálynőjét, Pádár Anitát, az 50. és a 100. válogatottságánál járó Szőcs Rékát és Hummel-Smuczer Angélát, valamint az 50., 200. és 250. NBI-es mérkőzését teljesítő Pölöskei Zsoltot, Kanta Józsefet és Dragan Vukmirt.

A kezdőrúgást a kiváló újságíró, Szakonyi Péter végezte el, aki néhány napja ünnepelte 60. születésnapját.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman