HÍREK

MTK Budapest – Lombard Pápa Termál FC 3-0 (1-0) (GALÉRIA + VIDEÓ)

2015-04-04

MTK Budapest – Lombard Pápa Termál FC 3-0 (1-0) (GALÉRIA + VIDEÓ)

Visszavette a második helyet a Ferencvárostól a gárda. A Debrecen pontokat hagyott Pécsett, így hat egységnyire növekedett hátránya. Miként az illett is, gólkülönbséget javítottak Kantáék.

MTK Budapest – Lombard Pápa Termál FC 3-0 (1-0)

A mérkőzés élő közvetítése.

OTP Bank Liga, 22. forduló, Budapest, Bozsik Stadion, 420 néző

Vezette: Farkas Ádám (Kelemen, Farkas, Oláh, Nagy)

Gólszerző: Kanta (11-esből) a 19., Torghelle az 58., Csiki a 66., percben

MTK Budapest: Hegedüs – Nagy, Baki, Vukmir, Hajdú – Pölöskei, Kanta, Vass – Horváth, Torghelle, Csiki

Sárga lap: Baki a 82., Hrepka a 88. percben

Csere: Horváth helyett Hrepka a 75., Csiki helyett Sergio a 83., Vass helyett Thiam a 85. percben

Szakmai igazgató: Garami József

Lombard Pápa: Szűcs – Zulevs, Ahodipke, Csizmadia, Bogunovics, Völgyi – Stieber, Juhász, Sluka, Frizoni – Popin, Waltner

Csere: Juhász helyett Vankó az 55., Waltner helyett Randelovics a 62., Völgyi helyett Frizoni a 83. percben

Sárga: Zulevs a 18., Waltner a 38., Sluka a 46., Popin a 48. percben

Vezetőedző: Lengyel Ferenc

A mérkőzés előtt a 100. NB I-es mérkőzésén szereplő kapust, Hegedüs Lajost köszöntötte Deutsch Tamás, az MTK elnöke és Domonyai László, klubigazgató.

A 18. percben Csikit buktatták a büntetőterületen belül. 11-es. Zulevs kapott sárgát, Szűcs meg gólt. Kanta jobbal a jobb alsó sarokba lőtte a labdát. Ez volt Kanta 8. találata a bajnokságban. (1-0)

Az 58. percben Csiki szólója után Torghellét játszotta meg, aki 10 méterre a kaputól, fordulásból lőtt a hálóba. Ez volt Torghelle 4. gólja a bajnokságban. (2-0)

A 66. percben Kanta labdájával Csiki ugrott ki a bal oldalon, majd jobbal, 10 méterről, tehetetlenné tette Szűcsöt. Ez volt Csiki 4. találata a bajnokságban. (3-0)

Garami József, szakmai igazgató (MTK Budapest): – Két vesztes mérkőzés után nagyon fontos volt számunkra a győzelem. A Pápa által alkalmazott letámadás nem igazán ízlett a csapatnak, de a jókor szerzett találatok megkönnyítették a dolgunkat. Tetszett a játékosok akarása, és helyenként jól is játszottunk.

Lengyel Ferenc, vezetőedző (Lombard Pápa Termál FC): – Nem kaptam vissza a hét közben gyakoroltakat a játékosaimtól. Az MTK jó csapat, de reménykedtem abban, hogy megnehezíthetjük a dolgukat, ami sajnos nem sikerült. Nehéz helyzetben vagyunk, de meg fogjuk szerezni a bentmaradáshoz szükséges pontokat.

Csiki Norbert (MTK Budapest): – Már a meccs elején éreztem, hogy jó formában vagyok, visszajött a régi gyorsaságom. Összehoztam 11-est, lőttem gólt, de bennem is maradt még egy-két találat. Ha nem Szűcs Lajos áll a kapuban, akkor ez a győzelem nagyobb gólkülönbségű is lehetett volna. Visszavettük a második helyet, mert az a miénk...

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman