HÍREK

MTK Budapest II - Putnok FC 2-3 (1-2)

2016-08-14

MTK Budapest II - Putnok FC 2-3 (1-2)

Nagyot hajtottak a fiatalok, de a vendégek kihasználták azt a kevés lehetőséget, amit kaptak.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest II - Putnok FC 2-3 (1-2)

BKV Előre SC Sporttelep

Vezette: Sipos Tamás, asszisztensek: Ifj. Imrő János és Révész Csilla

MTK Budapest II: Demjén - Sági, Nagy Zs., Széles, Bayer - Lustyik, Szabó - Szuhodovszki, Kovács Botond, Takács R. - Szerencsi

Kispad: Erdei, Takács K., Fehér M., Csicsek, Forgács, Nagy M. 

Vezetőedző: Pölöskei Gábor

Csere: Bayer helyett Forgács (55. perc), Szerencsi helyett Takács K. (55. perc), Szuhodovszki helyett Csicsek (71. perc)

Sárga lap: Sági (84. perc)

Putnok FC: Botló - Bocsi, Nyisalovits, Fehér B., Czető - Tóth, Madarász, Illés, Csirszki - Kovács Bence, Marcinaskó.

Kispad: Tóth , Zimányi, Dávid, Fábián, Sápi, Mankó, Czégel

Vezetőedző: Koszta Péter

Csere: Madarász helyett Dávid (66. perc), Kovács Bence helyett Sápi (73. perc), Csirszki helyett Fábián (88. perc)

Sárga lap: Nyisalovizs (43. perc), Madarász (51. perc), Czető (61. perc)

Gólszerzők: Szuhodovszki (8. perc), Botló (öngól, 93. perc), illetve Marcinaskó (2. perc, 49. perc), Madarász (34. perc) 

Bosszantóan indult a mérkőzés a hazai csapatnak. A 2. percben egy cselt követően tudtak centerezni a vendégek, Marcinaskó védőjéről lefordulva már korán a léc alá bombázott, megszerezve a vezetést a Putnoknak (0-1).

A gól felrázta csapatunkat, a jobb szélen pár perc alatt többször is sikeresen megléptek a játékosok, Szerencsi vétette észre magát lövésekkel, de a gól váratott magára, igaz, nem sokat. A 8. percben Szuhodovszki Soma tekert gyönyörűen a hosszú felsőbe a jobb oldalról, ezzel minden bizonnyal a forduló legszebb gólját szerezte a 16 éves támadó. Gólja a mérkőzést a helyszínen megtekintő Teodoru Vaszilisz és Garami József tetszését is elnyerte (1-1).

Az egyenlítés után tovább nyomott az MTK, lövést lövés követett, Szerencsi, Takács R., és Kovács Botond is kísérletezett, de a vendégek kapuja nem zörrent, nem úgy, mint a hazai. A 34. percben lesgyanús szituációban maradt lent az asszisztens zászlaja, így Madarász egyedül vezethette Demjénre a labdát, és a kifutó kapus mellett a hálóba lőtt (1-2).

Az első játékrészben nemt történt fontosabb esemény  a harmadik gól után, így egygólos hátrányban vonultak pihenőre a fiatalok. A második játékrész pedig ugyanúgy indult, mint az első, a 49. percben hibázott a védelem, és Marcinaskó kihasználta az elé tárulkozó lehetőséget (1-3). 

Ezt követően csapatunk futott az eredmény után, a mezőnyben zajlott a játék, kitámadott a fakó, a cserék is ezt segítették elő, a gól azonban váratott magára. A félidő végén Csicsek számára adódott lehetőség, de lábában maradt a gól, nem úgy, mint az első fordulóban. 

A 92. percben szögletet végezhetett az MTK, amit Nagy Zsombor fejelt kapura, és végül a vendégek hálóőrének, Botló Ádámnak a hátáról pattant be a játékszer (2-3).

Ez is kevésnek bizonyult azonban, a játékvezető pedig hazai támadás közben sípjába fújt, és ezzel véglegessé tette az eredményt. 

A mérkőzést követően Pölöskei Gábortól kértünk értékelést: – Olyan mérkőzés volt, amin a játék képe alapján többet érdemeltünk volna. Nehéz volt a felkészülés is, hiszen többen voltak az utánpótlás válogatottakkal, ahol csütörtökön is játszottak, és csak pénteken érkeztek vissza, így nem voltak teljesen frissek. A védelmünk ilyen összeállításban nem játszott még, az első csapat sérülései miatt vannak játékosok, akiknek ott van feladatuk, így nem játszhattak ma. Nagyon egyszerű gólokat kaptunk egyéni hibákból, amiket ki kell javítanunk majd, fejlődnünk kell. Mindezek mellett nagyon szépen játszottunk az első félidőben, volt több helyzetünk, nem úgy nézett ki a mérkőzés, mint ahogy az eredmény mutatja, de ilyen a futball. Szuhodovszki Soma nagyon fiatal játékos, és ma egy gyönyörű gólt szerzett. Biztos vagyok benne, hogy lendületet fog venni belőle.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman