HÍREK

MTK Budapest II - III. Ker. TVE 1-1 (0-0)

2017-07-29

MTK Budapest II - III. Ker. TVE 1-1 (0-0)

Hiába volt meg a mezőnyfölény, döntetlen lett a vége a Lantoson.

MTK Budapest II - III. Ker. TVE 1-1 (0-0)
Lantos Mihály Sportközpont

MTK Budapest II.: Demjén – Schrammel, Sziklási, Nagy Zs., Nagy M. – Lustyik, Szabó Á. – Szuhodovszki, Palincsár, Szabó D. – Szerencsi.

A 60. perctől: Papp – Szekeres, Sziklási, Androsch, Lamperth – Lustyik, Szabó Á. – Szuhodovszki, Szerencsi, Kisari – Tóth.

Gólszerző: Szuhodovszki (56. perc) illetve Domokos (65. perc.)

A mérkőzés jó iramban kezdődött, az elejétől kezdve próbáltak fogást találni egymáson a csapatok, komolyabb helyzetre azonban várni kellett a 11. percig, amikor Kenesei kínálta meg lövéssel Demjént, akinek nem kellett végül védeni, mert a kapufára lőtt a rutinos támadó.

Hazai oldalon a 20. percben érkezett az első nagy lehetőség, amikor Szuhodovszki lőtt bal szélről keresztbe a kapu előtt.

Küzdelmesen folyt a játék, minden labdáért megküzdöttek a felek, ilyen párharcot követően szerzett labdát Lustyik, majd néhány métert vezette, de végül a kapu mellé lőtt a 37. percben.

Az első félidő zárása Palincsár nevéhez fűződött, ám 15 méterről leadott lövését védte a vendégek hálóőre, így gól nélküli döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidőben ismét aktívan kezdtek a kék-fehérek, és ennek az 56. percben meg is lett az eredménye. Szuhodovszki kapott labdát a büntetőterület bal oldalán, az alapvonal felé indult meg, majd laposan a jobb alsót vette célba, és nem hibázott. (1-0)

A válaszra nem kellett sokat várni, a 65. percben Domokos jutott át a védelmen, és erős lövését Papp nem tudta kiszedni a jobb alsóból. (1-1)

A 70. perctől felpörögtek az események hazai oldalon. A 73. percben Szerencsi lövését blokkolták, a 74. percben Lustyik szabadrúgása ment a kapu fölé. A 76. percben pedig Kisari adott be jobb szélről, Szuhodovszki a jó megoldást válaszotta, amikor a hosszú felsőbe próbált fejelni, de a kivitelezés nem sikerült hibátlanul, így az eredmény nem változott a lefújásig.

A mérkőzést követően Pölöskei Gábor beszélt a látottakról:  Igazi férfias mérkőzés volt, a fiatalok láthatták, hogy mi vár rájuk a Keleti csoportban. Érzékelhető volt a felnőttek viselkedése, ezt meg kell szokniuk. Összességében meg vagyok elégedve a mérkőzéssel. Az első félidőben agresszív letámadást próbáltunk játszani, ez sikerült párszor is, fölényben játszottunk, de a sok energia nem kamatozott, mert az előnyt nem tudtuk megszerezni. A második félidőben még mélyebben védekezett az ellenfél, nehéz volt a játék építése, ennek ellenére sok szép támadást tudtunk kialakítani, és a vezetést is megszereztük. Az ellenfél jól eltalált lövésből egyenlíteni tudott, de a mérkőzés összképe alapján közelebb álltunk a győzelemhez. Előszezonhoz mérve jó volt, de a védekezésben kell még van mint javítanunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman