HÍREK

MTK Budapest II. - Hajdúböszörményi TE 4-0 (2-0)

2017-05-28

MTK Budapest II. - Hajdúböszörményi TE 4-0 (2-0)

Egy fordulóval a vége előtt bebiztosította negyedik helyét Pölöskei Gábor csapata.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest II. - Hajdúböszörményi TE 4-0 (2-0)

BKV Előre Sporttelep

Vezette: Bana Gergely, segítői: Nyerges Zsolt, Mohos Mátyás.

MTK Budapest II.: Bese – Sági, Nagy Zs., Hreljics, Széles – Kovács, Bayer, Szabó – Szuhodovszki (Csicsek, 67. perc) Szerencsi, Fehér (Nagy M., 78. perc)

Sárga lap: Kovács (77. perc)

Gólszerzők: Nagy Zs. (8. perc), Szuhodovszki (23. perc), Andorkó (öngól, 64. perc), Kovács (85. perc)

Hajdúböszörményi TE: Jeremiás, Nagy, Lukács, Andorkó, Rőth, Lovas, Barna (Kis, 46. perc), Tóth V. (Tóth B., 72. perc), Papp, Tatár, Rácz.

A mérkőzés lassan indult, szorosan zárt a Hajdúböszörmény, az MTK  Budapest pedig a lassú, óvatos járatással kezdett, így az első percekben még csak kóstolgatták egymást a csapatok. Ezt törte meg a 7. percben Szerencsi szabadrúgása, amit középen Hreljics szerzett meg, majd gurított vissza, ahonnan a levágódó lövés Nagy Zsombor elé került, a védő pedig a kapuval szemben határozottan a hálóba bombázott. (1-0)

Ezt követően megnyugodtak a kék-fehérek, a labdabirtoklás már itt is erősen a hazai oldalra billent, de helyzetek nem jöttek. Egészen a 22. percig, amikor Fehér szédítette a vendégek bal oldalának összes játékosát, majd a büntetőterületen belülre passzolt Szuhodovszki Somának, akit csak szabálytalanul tudtak megállítani. A büntetőt a sértett rúgta hidegvérrel a bal alsóba, és hiába érezte az irányt a hálóőr, ezt nem lehetett védeni. (2-0)

Percekkel később Bayer tört ki, és lőtt kapura, de a labda centikkel elkerülte azt. A vendégek előtt is adódott lehetőség, a 40. percben Nagy Zsombor mellett futottak el, ám a támadó lövőcselét követően a védő jól dobta magát a lövés útjába, így szöglet lett, amiből nem tudott helyzetet kialakítani a HTE.

Félidőben cseréltek a vendégek, új lendületet találtak. Az 52. percben a böszörményiek lőttek, az 53. percben pedig Szuhodovszki bombájánál kellett tornáznia Rácznak. A 64. percben Széles Imre lépett ki tökéletes ütemben a bal szélen, befelé húzott, majd leheletfinom passzába belelépett Andorkó, így saját kapujába lőtte a játékszert. (3-0)

A gólt követően a 10 gólos Csicsek is lehetőséget kapott, és a negyedik gólban főszerepet vállalt. Percekkel a kihagyott helyzetét követően a védők között kiugró Kovács Botondnak passzolt, a középpályás pedig kihasználta a lehetőséget, és beállította a végeredményt. (4-0)

A forduló többi eredményeinek tükrében a győzelem azt jelentette, hogy Pölöskei Gábor csapata egy fordulóval a vége előtt bebiztosította a 4. helyet a labdarúgó NB III. keleti csoportjában. A találkozót követően a vezetőedző értékelte a látottakat: – Érvényesült a papírforma. Az eredménnyel elégedett vagyok, a játék minőségével már kevésbé. Lassan, körülményesen játszottunk, de az ilyen mérkőzések nem hálásak, érzed a fölényt, nem koncentrálsz annyira, nem diktálsz olyan iramot, mint máskor. Az eredmény és a hozzáállás remek volt. Csapatként hozta mindenki a kötelezőt, kiemelkedő senki nem volt, a csapat egységét mutatja, aminek örülök. Negyedik helyen fogunk zárni, a csapat végig motivált volt, vasárnap is azok lesznek. Sok hiányzónk lesz a válogatottak, vizsgák, kisebb sérülések, és eltiltások miatt, amiből probléma lehet Debrecenben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-24 11:00 Sóstói Stadion Edzőpálya

Fehérvár FC II

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman