HÍREK

MTK Budapest – Győri ETO FC Bozsik Stadion szombat 14:00 óra II. rész

2015-04-17

MTK Budapest – Győri ETO FC Bozsik Stadion szombat 14:00 óra II. rész

Matematikailag már a negyede sincs hátra a bajnokságnak. Kialakultak az erőviszonyok, nagy csodákat ne várjunk! Valamelyik kiesőjelölt meg fog táltosodni, és születik pár meglepetés is.

A Győr éppen ilyen gárda, bármikor és bárhol szerezhet meglepetést, pozitív és negatív értelemben is. Idén inkább kellemetlen eredményeket hozott számukra az OTP Bank Liga, mint kellemeseket. Az utolsó öt fordulóban otthon kaptak ki 2-3-ra, az akkor még a direkt kieső mezőnyhöz tartozó Nyíregyházától. Sima 3-0-lal utazhattak haza az Üllői útról. Saját pályájukon remiztek a Kecskeméttel, és a kilátástalan helyzetben lévő Pápával. Mindössze a Dunaújvárost tudták legyőzni.

Na, ezt a Dunaújvárost az MTK Budapest nem tudta legyőzni. Ez volt az utolsó öt meccs zárótalálkozója. A szériában, a szeszélyes Honvédot, és a Pápát sikerült legyőzni. Két vereség fért még bele az időszakba. Igaz, ez az ország pillanatnyilag két legerősebb együttese ellen következett be. Ami igazolható is, ha eltekintünk attól, hogy idetartozónak gondoltuk az MTK Budapestet is.

Az MTK Budapest várható összeállítása: Hegedüs – Baki, Vukmir, Vass, Vadnai – Thiam, Pölöskei, Kanta – Horváth, Torghelle, Csiki Csere: Groppioni, Hajdú, Poór, Bese, Sergio, Cseke. Sérült: Deutsch, Hrepka. 

A mérkőzés élő közvetítése.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman