HÍREK

MTK Budapest-DVSC-Teva 1-0

2014-08-01

MTK Budapest-DVSC-Teva 1-0

Két mérkőzés után hat ponttal, öt lőtt góllal és kapott találat nélkül vezeti a tabellát az MTK. Jól sikerült a bajnoki címvédő ellen a Bozsik Stadionban a bemutatkozás.

MTK Budapest: 1 Hegedűs – 2 Nagy T., 12 Kálnoki-Kis, 21 Vukmir, 24 Poór - 38 Vass Á., 16 Pölöskei - 18 Bese, 19 Kanta, 7 Horváth - 13 Hrepka.

Vezetőedző: Garami József
Cserék: 28. Groppioni (kapus), 5. Kelemen, 6. Hajdú, 11. Ladányi, 15. Thiam, 20. Rodenbücher, 32. Frank.

Csere: Hrepka helyett Frank az 58. percben

DVSC-Teva: Polekszics - Lázár P., Morozov, Brkovics, Vadnai - Ferenczi J., Bódi, Ludánszki B., Se. Bouadla – Volas, Tisza

Vezetőedző: Kondás Elemér

Cserék: Verpecz, Nagy Z., Berdó, Dombi, Damahou, Balogh N., Seydi

Csere: Volas helyett Seydi 73. perc, Ferenci helyett Nagy 85. perc, Tisza helyett Balogh a 90. percben

Sárga lap: Morozov a 43. percben

[image]

Gólszerző: dr. Horváth a 89. percben

– Ikszes mérkőzés volt, nem érdemeltünk vereséget. – jelentette ki Kondás Elemér a DVSC-Teva vezetőedzője. – Ezúttal nem voltak meg a nagy helyzeteink. Készülünk a keddi Bajnokok Ligája selejtező visszavágó-mérkőzésre.

– Éreztük magunkban a gólt, ezúttal nekem sikerült a hálóba találni! – mondta a győztes gólt szerző dr. Horváth boldogan. – Itt voltak szurkolóink is, jól sikerült a Bozsik Stadionban a bemutatkozás.

– A 90. percben rúgunk gólt, ha odateszitek magatokat! – ezt mondta a szünetben Garami József. – Ezúttal bejött. Nem voltak pontosak a beadások, vagy nem érkeztünk pontosan. – folytatta a szakmai igazgató. – A második félidőben megmozgattak minket a Debrecen fürge játékosai, de végén egy szép gólt lőttünk. Nagyon jó indulás a szerzett hat pont. Sok bajunk volt a sérültekkel, főként a támadószekcióban. Lassacskán rendbe jövünk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman