HÍREK

Movember, árverés, zsákbagedeon, élménypark és előírások - a legfontosabb tudnivalók a szombati meccsről

2020-11-05

Movember, árverés, zsákbagedeon, élménypark és előírások - a legfontosabb tudnivalók a szombati meccsről

Részletes információk a Fehérvár elleni mérkőzésre kilátogatóknak a helyszíni előírásokról és programokról.

Csapatunk szombaton 19:45-kor fogadja a MOL Fehérvár együttesét az OTP Bank Liga 10. fordulójában. A pénztárak és shop 16:45-kor nyitnak majd, míg a kapunyitás 17:45-kor lesz.

Belépők elővételben kedvezménnyel itt vásárolhatók meg.

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Mint ismert, a koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzet miatt újabb szigorítások léptek életbe, amely érinti a sportrendezvényeket is. A szabadtéri sportrendezvényeken is kötelező a maszkviselés, de a futballmeccseken mostantól a nézőtéren a nézők - a páholyok kivételével - minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem foglalhatják el, azzal, hogy az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani.

Fontos! A stadionban az ilyen matricával jelölt székeken kell helyet foglalni az embereknek a meccsen, hogy tudjuk tartani a hatályos szabályokat. Sajnos elképzelhető, hogy valaki így nem tud majd az előre megvásárolt bérletes vagy jegyes helyén ülni, ezért elnézést kérünk és köszönjük a megértést, de a kormányrendeletnek így tudunk eleget tenni. Kérjük, hogy a kijelölt székeket érkezési sorrendben töltsék meg, beleértve a vendégszektort is.



TOVÁBBI PROGRAMOK ÉS TUDNIVALÓK

Férfi kézilabda Eb-élménypark a stadionnál
 
Tudtad? Hazánk ad otthont a 2022-es férfi kézilabda EB-nek, ennek apropóján a mérkőzés előtt/szünetben/után találkozhatsz a @WATCH GAMES. SEE MORE. vadiúj, interaktív élményparkjával, ahol a legújabb digitális eszközökön keresztül tesztelheted le, milyen poszton lennél bevethető a kézilabdapályán! Az élménypark a stadionunk 2-es kapujánál lesz található, a B oldali büfék között. A kollégák teljes körűen gondoskodnak folyamatosan a park fertőtlenítéséről és a higéniai előírások betartásáról, a parkban található játékok, ennek megfelelően is lettek kialakítva, hogy minimális legyen a kontaktusok száma! 
 
Seyu játék - Movember kampánnyal 
  

Novemberben a Movember mozgalomra hívnánk fel a figyelmet, hogy ezzel is hangsúlyozzuk a prosztatarák felismerésének fontosságát a férfiaknál. Ebben a hónapban a Seyu nyereményjáték során egy bajusz ikon ékesíti majd a kijelzőn látható, játékra buzdító látványgrafikát, míg a játékosaink kék karszalagot viselnek majd a meccsen, hogy felhívják a figyelmet a kampányra!
 
Zsákbagedeon a shopban

A shopba ellátogatóknak lehetősége nyílik a ZSÁKBAGEDEON játékot kipróbálni. Aki 5000 forint feletti vásárol, húzhat egy szelvényt vagy vehet egyet 500 forintért, amellyel biztosan nyer valamilyen ajándéktárgyat. 

A rózsaszín mezek jótékonysági árverésének kezdete

Idén az MTK Budapest labdarúgócsapata is csatlakozott a Rózsaszín október mozgalomhoz, amely a mellrák megelőzésének leghatékonyabb módszerére, a szűrővizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmet. A csapatunk által viselt rózsaszín mezek a játékosok aláírásával árverezésre kerülnek majd, a befolyt összeget a Rákellenes Ligának adjuk át.

Az árverés időtartama: 2020.11.07. (20:00) - 2020.11.21. (éjfél)
Kikiáltási ár: mindegyik mez esetében 18.880 forintról indul az árverés, a licit lépcső: 2 000 Ft.
Módja: a Facebookon kommentben lehet majd licitálni, az adott mezről szóló bejegyzés alatt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman