HÍREK

Molnár Ádin ismét gólt szerzett, Csenterics kapott gól nélkül debütált - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2023-09-04

Molnár Ádin ismét gólt szerzett, Csenterics kapott gól nélkül debütált - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland
kispados volt a Puskás Akadémia FC ellen hazai pályán 3-1-re elveszített bajnokin.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Nagy Zsombor
ezúttal is végigjátszotta csapata találkozóját, a szegediek 1-1-es döntetlent játszottak a HR-Rent Kozármisleny otthonában.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin
ott volt a kezdőcsapatban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen, együttese az ő góljával szerzett vezetést az első félidő ráadásban, miután éles szögből beadta labdát, a játékszer pedig egy szegediről a kapuba pattant. A támadónak a 56. percben volt még egy nagy helyzete, három védőt is lerázott, de lövését bravúrral védte a kapus.

Barkóczi Benedek éppen Molnárt váltotta az 57. percben, tíz minutummal később közel járt a gólhoz, de “fejese” a kapu mellé pattant, miután a szegedi kapus fejbe rúgta a labdával.

BVSC-Zugló:
Balogh Máté
a 64. percben állt be a PMFC ellen (0-0). Ezen a mérkőzésen mutatkozott be a zuglóiaknál Csenterics Adrián, fiatal hálóőrünk kapott gól nélkül debütált!

Budafoki MTE:
Merényi Ádám
az 59., míg Vasvári Zoltán a 78. percben lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus FC ellen, csapatuk 2-0-ra kikapott a Balmazújvárosban rendezett mérkőzésen.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő
a szünetben állt be a Kolorcity Kazincbarcika SC ellen, csapata az 53. perctől emberhátrányban futballozva játszott 2-2-es döntetlent.

Fotó: facebook.com/kozarmislenyfc

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman