HÍREK

Molnár Ádin gólt lőtt és gólpasszt adott, Nagy Zsombor asszisztig jutott - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2023-11-27

Molnár Ádin gólt lőtt és gólpasszt adott, Nagy Zsombor asszisztig jutott - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland nem kapott játéklehetőséget az Újpest FC ellen 4-0-ra megnyert hazai bajnokin.

ZTE FC:
Várkonyi Bence visszakerült a zalaegerszegiek kezdőcsapatába, és végigjátszotta a DVSC ellen 2-1-re elveszített mérkőzést. A 68. percben rosszul ért bele egy jobbról érkező beadásba, így öngólt vétett (igaz, közvetlenül mögötte érkezett egy debreceni játékos, aki minden bizonnyal gólt szerzett volna).

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Nagy Zsombor végigjátszotta a Credobus Mosonmagyaróvár elleni idegenbeli bajnokit, melyet csapata 1-0-ra megnyert. A meccs egyetlen góljánál védőnk adta a gólpasszt, miután a jobb oldali szögletet remekül csúsztatta meg a rövidnél, a középen érkező csapattársa pedig gólt szerzett. 

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin kezdőként 73 percet töltött a pályán a BFC Siófok elleni kiütéses, 7-0-ás siker alkalmával. A 42. percben ő szerezte csapata negyedik gólját, csapattársa szemfüles labdaszerzését követően üresen érkezett és kilőtte a jobb alsó sarkot. Két perccel a lecserélése előtt pedig kiosztott egy gólpasszt is!

Barkóczi Benedek továbbra sincs bevethető állapotban.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián őrizte a zuglói kaput a Tiszakécskei LC ellen és több magabiztos védéssel járult hozzá a hazai pontszerzéshez (0-0).

Balogh Máté nem volt a meccskeret tagja.

Budafoki MTE:
Vasvári Zoltán végig a pályán volt a PMFC elleni idegenbeli összecsapáson. Az 1-0-ra elveszített 90 perc során kétszer is nagyon közel járt a gólhoz, de előbb a 14. percben 22 méterről leadott bombáját bravúrral kitolta a hazai kapus, majd az 55. percben közelről a keresztlécet találta el.

Merényi Ádám is kezdő volt, a 33. percben majdnem eredményes volt, de a balról érkező beadása - miután a kapus a labda mellé ütött - a kapu mellé pörgött. A középpályást a szünetben lecserélték.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő a 82. percben állt be a Budapest Honvéd elleni hazai bajnokin (1-1).

Fotó: facebook.com/kozarmislenyfc

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman