HÍREK

Molnár Ádin gólpasszt adott a PMFC ellen, Csenterics bravúrral járult hozzá a győzelemhez - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2023-10-02

Molnár Ádin gólpasszt adott a PMFC ellen, Csenterics bravúrral járult hozzá a győzelemhez - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence kispados volt a Puskás Akadémia FC elleni péntek esti bajnokin (1-1).

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland nem kapott játéklehetőséget a Paksi FC otthonában 2-1-re elveszített találkozón.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Nagy Zsombor a hétközi Tiszakécskei LC (2-2) és a hétvégi Budapest Honvéd (1-0) elleni összecsapást is végigjátszotta.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin szerdán a PMFC elleni siker (3-0) alkalmával kezdőként 65 percet játszott, a második hazai találat előtt ő adta a gólpasszt! Vasárnap a Kolorcity Kazincbarcika SC (0-1) ellen a szünetben állt be, az 58. percben volt egy lövése, amit védett kapus.

Barkóczi Benedek a PMFC ellen a 65. percben lépett pályára, míg Kazincbarcikán kezdő volt, a szünetben lecserélték.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián a Vasas FC (0-2) és az FC Ajka (1-0) elleni találkozókon is kezdőként kapott lehetőséget, utóbbi mérkőzésen volt egy nagy bravúrja, amikor Gaál 14 méterről leadott lövését kitolta a jobb alsóból.

Balogh Máté mindkét összecsapáson kispados volt.

Budafoki MTE:
Merényi Ádám a Budapest Honvéd (2-2) otthonában a 82. percben állt be, míg a Szombathelyi Haladás (0-1) ellen a 71. percben cserélték be.

Vasvári Zoltán a kispesti találkozón a 60. percben szállt be csereként, míg a szombathelyiek ellen végig a pályán volt, a 38. percben óriási felső lécet lőtt 15 méterről.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő a hétközi fordulóban az FC Ajka (2-1) elleni hazai találkozón kezdő volt, a 76. percben lecserélték. A BFC Siófok (1-0) ellen egy sérülés miatt már a 19. percben becserélték, a 61. percben sárgát kapott.

Fotó: facebook.com/kozarmislenyfc

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman