HÍREK

Molnár Ádin főszerepet vállalt a Vasas elleni fordításban, Nagy Zsomborék öt forduló óta veretlenek - Így teljesítettek a kölcsönadottak

2023-10-10

Molnár Ádin főszerepet vállalt a Vasas elleni fordításban, Nagy Zsomborék öt forduló óta veretlenek - Így teljesítettek a kölcsönadottak

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence kispados volt a Mezőkövesd Zsóry FC otthonában 2-1-re megnyert bajnokin. 

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland nem kapott játéklehetőséget a ZTE FC ellen 2-1-re elveszített találkozón.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Nagy Zsombor végig a pályán volt a Szombathelyi Haladás otthonában 1-1-re végződő mérkőzésen, csapata már öt forduló óta veretlen az NB II-ben.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin a 62. percben, 2-1-es Vasas FC vezetésnél lépett pályára a 4-3-ra megnyert összecsapáson. Játékosunk nyolc perccel becserélését követően gólpasszt adott, a ráadás második percében pedig a gólpassz előtti átadást jegyezte. Barkóczi Benedek ezúttal nem kapott játéklehetőséget.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián nem volt bevethető a Gyirmót FC Győr ellen. Balogh Máté kezdőként az első félidőt játszotta végig a 3-0-ra elveszített találkozón. A 33. percben közel járt a gólpasszhoz, de szép lekészítését követően a vendégek kapusa védte csapattársa lövését.

Budafoki MTE:
Merényi Ádám kezdő volt az ETO FC Győr otthonában, a 40. percben volt egy átlövése, amit védett a hazai kapus. A 67. percben, 1-1-nél lecserélték, az 54. perctől emberhátrányban játszó csapata 4-1-re kikapott. Vasvári Zoltán a 87. percben állt be, egy minutummal később sárgát kapott.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő kezdőként kapott lehetőséget a BVSC-Zugló ellen, a 25. percben egy kapáslövéssel jelentkezett, ami centikkel kerülte el a bal felsőt. A 3-0-ra megnyert összecsapáson a 84. percben cserélték le.

Fotó: facebook.com/kozarmislenyfc

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman