HÍREK

Molnár Ádin és Vasvári is gólt szerzett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2023-08-23

Molnár Ádin és Vasvári is gólt szerzett - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

Mezőkövesd Zsóry FC:
Lehoczky Roland
csapata FTC elleni bajnoki mérkőzését december 6-ra halasztották.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Nagy Zsombor
a Gyirmót FC Győr elleni hétközi bajnokin kispados volt, míg a BVSC-Zugló elleni találkozót végigjátszotta, együttese nem kapott gólt és 1-0-ra nyert idegenben.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin
az ETO FC Győr a 79. percben állt be, míg a Soroksár SC ellen a szünetben lépett pályára és a 76. percben megszerezte a győzelmet jelentő találatot, miután egy gyönyörű cselt követően kilőtte a hosszú sarkot.

Barkóczi Benedek az ETO ellen a 79. percben kapott lehetőséget, míg a Soroksár ellen kispados volt az U19-es válogatottba meghívót kapó támadó. Csenterics Adrián az ETO ellen több szép védéssel debütált a kozármislenyi együttesben, míg a hétvégi fordulóban nem kapott lehetőséget.

BVSC-Zugló:
Balogh Máté
a Budafoki MTE ellen az 55. percben szállt be, míg a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen végig a pályán volt, a második félidőben közeli próbálkozása a keresztléc belső éléről vágódott ki.

Kolorcity Kazincbarcika SC:
Dóra Donát
továbbra sem bevethető, így a BFC Siófok és a Vasas FC ellen sem volt kerettag.

Budafoki MTE:
Merényi Ádám
a BVSC-Zugló elleni siker alkalmával 0-0-nál, a szünetben állt be, ahogy az Aqvital FC Csákvár elleni győzelem során is. Vasvári Zoltán a zuglóiak ellen kezdő volt, az 52. percben kialakította a 2-0-ás végeredményt, miután 5 méterről, nagy erővel a kapu közepébe tüzelt. A csákvári találkozón a 81. percben kapott lehetőséget.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő
a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni idegenbeli döntetlen során végig a pályán volt. Hétvégén a Credobus Mosonmagyaróvár ellen kezdőként 61 percet játszott, a 41. percben sárgát kapott.

Fotó: facebook.com/kozarmislenyfc

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 17:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

FERENCVÁROSI TC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman