HÍREK

Molnár Á. bombagólt lőtt, Várkonyiék veretlenek tavasszal - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2024-02-12

Molnár Á. bombagólt lőtt, Várkonyiék veretlenek tavasszal - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence a csütörtöki Puskás Akadémia FC (1-0) és a vasárnapi Mezőkövesd Zsóry FC (1-1) elleni bajnokit is végigjátszotta. Játékosunk stabil pontja volt mindkét összecsapáson a zalai védelemnek, csapata az első három tavaszi fordulóban hét pontot szerzett.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Zuigeber Ákos végigjátszotta az FC Ajka elleni hazai bajnokit (0-2). Támadónk kapura veszélyesen futballozott, három komoly lövőhelyzete is volt, de a vendégek kapusa mindháromszor hatalmasat védett.

Tiszakécskei LC:
Lehoczky Roland kezdő volt a BFC Siófok ellen, a 68. percben viszont egy dulakodás után a kiállítás sorsára jutott a vendégek 3-1-es sikerével záródó mérkőzésen.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin kezdőként 63 percet játszott a Szombathelyi Haladás otthonában (1-1). A 22. percben csapata az ő bombagóljával került előnybe, játékosunk 15 méterről lőtte ki a bal felsőt. A 33. percben duplázhatott volna, a bal oldalon tört be a tizenhatoson belülre, de nyolc méterről a bal alsó mellé lőtt.

A teljes mérkőzés, a gól 31:30-tól:

Pécsi MFC:
Miknyóczki Ádám végigjátszotta a Kolorcity Kazincbarcika SC elleni találkozót (0-3). Az 52. percben bal oldali beadásából majdnem gólpassz lett, de a fejest a vendégek kapusa bravúrral hárította.

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián több magabiztos védést is bemutatott a Soroksár SC otthonában 2-1-re elveszített mérkőzésen, a kapott góloknál nem volt esélye a hárításra.

Budafoki MTE:
Zsóri Dániel a 63., míg Merényi Ádám a 76. percben lépett pályára a Gyirmót FC Győr ellen 3-1-re elveszített hazai találkozón.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő a szünetben, 1-1-es állásnál állt be a Budafoki MTE otthonában, csapata pedig 3-1-re győzni tudott a fővárosban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman