HÍREK

Miovski játékjogát megvásárolta az Aberdeen FC

2022-06-23

Miovski játékjogát megvásárolta az Aberdeen FC

Bojan Miovski a felek közötti megállapodás értelmében átigazolási díjért a skót élvonalban szereplő Aberdeen FC-hez igazol, amennyiben megfelel a kötelező orvosi vizsgálaton.

A támadó 2020 nyarán, 20 évesen, szabadon igazolható játékosként érkezett hozzánk az észak-macedón bajnokságban szereplő Renova együttesétől.

Csapatunkban gyorsan bizonyította gólérzékenységét, és az MTK-ban töltött két szezon során 60 tétmérkőzésen 19 találatot szerzett, valamint kiosztott 10 gólpasszt. 

Bojan Miovski az MTK játékosaként jutott el előbb az U21-es, majd a felnőtt válogatottban való szereplésig: 2021 őszén debütált az észak-macedónoknál, azóta már duplázott is a nemzeti együttesben. Az olaszok elleni világraszóló győzelemhez gólpasszal járult hozzá a vb-pótselejtezőn.  
 
A fiatal támadó iránt jelentős nemzetközi és hazai érdeklődés mutatkozott az elmúlt időszakban, klubunk a játékos akaratával összhangban végül a négyszeres skót bajnokkal egyezett meg - mint ismert, Ylber Ramadanit is az Aberdeen vásárolta meg az MTK-tól.

Bojannak köszönjük a nálunk eltöltött időszakot, pályafutásához további sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman