HÍREK

Miovski és Ramadani is a meghívót kapott - négy játékosunk a válogatottaknál

2021-08-18

Miovski és Ramadani is a meghívót kapott - négy játékosunk a válogatottaknál

Elismerés, hogy négy légiósunkra is számítanak hazájuk válogatottjánál, komoly ellenfelek ellen bizonyíthatnak labdarúgóink a nemzetközi színtéren.

A szokásoknak megfelelően ismét tagja a montenegrói válogatott keretének Milan Mijatovic. Rutinos kapusunk stabil pontja hazája nemzeti együttesének, Mijatovic Törökország, Hollandia és Lettország ellen is bizonyíthat világbajnoki selejtezőn. 

Az Eb-t megjárt Nikolai Alhónak is érkezett a meghívó, finnek továbbra is számítanak rá. A 13-szoros finn válogatott szélső Wales, Kazahsztán és Franciaország ellen gyarapíthatja tovább válogatottságainak számát.

Stabil albán válogatottként csatlakozott klubunkhoz Ylber Ramadani, alapemberünkre pedig továbbra is számítanak hazájában. Középpályásunk többek között Magyarország ellen is pályára léphet, ahogyan Lengyelország és San Marino ellen is.

Először hívták meg a felnőtt nemzeti együttes keretébe Bojan Miovskit. A 22 észak-macedón támadó - aki ragyogó góllal kezdte az idei szezont - Örményország, Izland és Románia elleni meccseken kaphat esélyt a bemutatkozásra.

Mindez azt is jelenti, hogy az érintett labdarúgók augusztus végétől a válogatottaknál készülnek majd. Természetesen honlapunkon kiemelten követjük majd a velük kapcsolatos történéseket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman