HÍREK

Miovski debütált a válogatottban, Alho is kezdő volt, Mijatovic kapott gól nélkül zárt

2021-10-10

Miovski debütált a válogatottban, Alho is kezdő volt, Mijatovic kapott gól nélkül zárt

Három játékosunk is pályára lépett pénteken, valamint szombaton a világbajnoki selejtezőkön.

Bojan Miovski debütált az észak-macedón válogatottban, így az egy éve leigazolt csatár az MTK játékosaként jutott el a nemzeti együttesben való szereplésig. A szezont remekül indító támadó a kispadon kezdett, és csapata 1-0-s vezetésénél állt be a 61. percben. A Liechtenstein elleni találkozón így részese volt annak, hogy együttese további három alkalommal talál be a folytatásban. Miovski első meccsén majdnem eredményes is volt, egy 7 méteres fejesét azonban bravúrral védte a hazaiak kapusa. Észak-Macedónia következő ellenfele Németország lesz hazai pályán hétfőn.

Milan Mijatovic ezúttal is kezdő volt a montenegrói válogatottban, és kapott gól nélkül zárt. Együttesével 3-0-ra nyert idegenben, Gibraltár vendégeként. Kapusunknak a következő mérkőzésen alighanem nehezebb dolga lesz, hiszen Norvégia lesz az ellenfél.

Szombaton este Nikolai Alho lépett pályára, a szélső ismét kezdő volt a finn válogatottban. A légiós 61 percet töltött a pályán, sérülés miatt kellett lecserélni - együttese hazai pályán kapott ki 2-1-re Ukrajnától.

Ylber Ramadani ott volt a magyarok elleni meccsen a keretben, de nem cserélték be.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman