HÍREK

Minden kezdet nehéz

2016-02-14

Minden kezdet nehéz

Döntetlen az Érd ellen, a tavaszi nyitányon

MTK Budapest II. – Érdi VSE 2-2 (1-1).

NB III, Nyugati csoport, 18. forduló.
Ikarus pálya

Vezette: Móri Tamás, asszisztensek: Bertalan Dávid, Makkosné Petz Brigitta.

Gólszerző: Hujber (25. perc), Szatmári (56. perc) ill. Honti (31. perc), Kelemen (63. perc).

MTK Budapest II.: Demjén – Sági, Baki, Talabér, Deutsch – Pintér, Hajdú – Szatmári, Vogyicska, Takács – Hujber. Kispad: Erdei – Tóth M., Szalai, Széles, Katona, Schrammel, Bayer. Vezetőedző: Pölöskei Gábor.

Csere: Demjén helyett Erdei (46. perc), Takács helyett Schrammel (68. perc), Szatmári helyett Tóth M. (76. perc).

Sárga lap: Sági (65. perc), Talabér (69. perc), Vogyicska (81. perc).

Érdi VSE: Kertész – Balázsovics, Csiszár, Hegedűs, Pintér – Skita, Pallagi – Csizmadia, Honti, Palásthy – Kelemen. Kispad: Kónya – Ország, Korozmán, Gyurácz, Cservenka, Ebedli, Borek. Vezetőedző: Limperger Zsolt.  

Csere: Palásthy helyett Gyurácz (58. perc), Csiszár helyett Korozmán (60. perc), Skita helyett Ország (76. perc).

Sárga lap: Balázsovics (38. perc), Csizmadia (85. perc). Kiállítva: Balázsovics (74. perc).

Kiegyenlített első percek után az érdiek lendültek előbb játékba, többet is birtokolták a labdát, de a kapunkig csak ritkán jutottak el. A vezetést mégis mi szereztük meg.

25. perc: Szatmári jobb oldali beadását Hujber Tamás – tanári mozdulattal – szelídítette meg, majd könnyedén a hálóba lőtt (1-0).

Hat perc telt el, és máris egyenlített ellenfelünk.

31. perc: Jobb oldali beadás találta meg az érdiek támadóját, Honti nem sokat teketóriázott, a kapunk jobb oldalába fejelt (1-1). A gólnál Demjén megsérült, nekiesett a kapufának, ezért a szünetben le kellett cserélni.

Az utolsó negyedórában itt is, ott is egy-egy helyzet alakult ki, de további találat már nem esett, így 1-1-es állásnál vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő csapongó játékkal indult, több esetben is indokolatlan, ki nem kényszerített hibákat vétett mindkét csapat, de a kék-fehérek találtak előbb magukra.

56. perc: Hujber, labdaszerzés után, a bal oldalról centerezett középre, Szatmári Istvánt találta meg, aki egyből a hálóba lőtt (2-1).

Most hét perc kellett az érdieknek az egyenlítéshez.

63. perc: Jobb oldali beadás után, a labda Kelemen elé került, aki ballal a kapunk bal oldalába lőtt (2-2).

Az utolsó negyedórára, tíz emberre fogyatkoztak az érdiek.

74. perc: A játékvezető Balázsovicsot, második sárga lapja után kiállította.

A találkozón több találat már nem esett, így – ugyan mindent elkövetett csapatunk a győztes gól megszerzésért – 2-2-es döntetlennel zárult az összecsapás.

A mérkőzés végén Pölöskei Gábor értékelt: – Kétszer is megszereztük a vezetést, de ellenfelünk egyenlíteni tudott. Az Érd nagyon jó fizikai állapotú együttes, magas, erős futballisták alkotják. A kapott gólnál Demjén megsérült, nekiesett a kapufának, ezért szünetben, Erdei Patrik személyében újoncot avattunk, aki ügyesen megoldotta feladatát. A végén negyedórát tíz ember ellen futballoztunk, de ezt nem tudtuk kihasználni. A játékgyorsaságunk nem volt elég ahhoz, hogy több helyzetet kialakítsunk, így meg kellett elégednünk a döntetlennel. Pozitívan értékelem az eredményt. Tavaly, Érden, 3-0-ás vereséget szenvedtünk, előrelépésnek tekinthető a mai mérkőzés, de az ilyen találkozókat be kellene húzni a későbbiekben – zárta összegzését vezetőedzőnk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman