HÍREK

Miknyóczki gólt fejelt, Molnár Ádin gólpasszt adott a baranyai rangadón - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

2024-04-02

Miknyóczki gólt fejelt, Molnár Ádin gólpasszt adott a baranyai rangadón - Így teljesítettek a kölcsönadottak (Videó)

Rovatunkban összegeztük kölcsönjátékosaink teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük labdarúgóink sorsát.

ZTE FC:
Várkonyi Bence sérülés miatt nem volt bevethető a DVTK ellen 5-1-re megnyert mérkőzésen.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Zuigéber Ákos visszatért a sérülését követően, a szünetben lépett pályára a Tiszakécskei LC elleni találkozón (0-2). A 60. percben volt egy lövése a tizenhatos vonaláról, ami nem sokkal ment a jobb alsó mellé.

Tiszakécskei LC:
Lehoczky Roland végig a pályán volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen 2-0-ra megnyert összecsapáson. A bravúros siker alkalmával nagyot küzdött, a 32. percben sárga lapot kapott.

HR-Rent Kozármisleny:
Molnár Ádin végig a pálya volt a PMFC elleni vármegyei rangadón (2-2). A 26. percben gólpasszt adott, miután keresztbe vezette a labdát a hazai tizenhatos előterében, majd a balról berobbanó Kirchner elé tálalt, aki jobbal kilőtte a bal alsót 15 méterről.

A teljes mérkőzés, a gólpassz 37:40-től:

Pécsi MFC:
Miknyóczki Ádám kezdőként 64 percet kapott a HR-Rent Kozármisleny elleni rangadón (2-2). A 20. percben az ő góljával lett 1-1 az állás, miután egy érdekes szögletvariáció után zavartalanul érkezett a hosszún és a kapuba fejelt.

A teljes mérkőzés, a gól 31:30-tól:

BVSC-Zugló:
Csenterics Adrián védte a zuglói gárda kapuját a Vasas FC otthonában. A gólokról nem tehetett: a 2-0-ra elveszített találkozón az első gól előtt még védte a lövést, az ismétlést viszont már nem tudta hárítani. A második gólnál pedig menteni igyekvő csapattársáról pattant a kapuba a labda.

Budafoki MTE:
Zsóri Dániel és Merényi Ádám is kezdő volt a Budapest Honvéd ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen. Utóbbi játékosunknak az 50. percben volt egy emelése, de nem talált kaput.

Gyirmót FC Győr:
Szőke Gergő végigjátszotta az FC Ajka otthonában 1-0-ra elveszített összecsapást. 

BKV Előre:
Balogh Máté végigjátszotta a Meton FC-Dabas SE ellen idegenben 2-1-re megnyert bajnokit az NB III Dél-Keleti csoportjában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman