HÍREK

Mijatovic, Alho, Ramadani és Miovski ismét a válogatott keretben

2021-10-04

Mijatovic, Alho, Ramadani és Miovski ismét a válogatott keretben

Ismét négy légiósunkra számítanak hazájuk válogatottjánál, komoly ellenfelek ellen bizonyíthatnak labdarúgóink a nemzetközi színtéren.

A szokásoknak megfelelően ismét tagja a montenegrói válogatott keretének Milan Mijatovic. Rutinos kapusunk stabil pontja hazája nemzeti együttesének, Mijatovic a Gibraltár és Norvégia elleni idegenbeli vb-selejtezőkön bizonyíthat. 

Nikolai Alhónak is érkezett a meghívó, finnek tartósan számítanak rá. A 16-szoros finn válogatott szélső Ukrajna és Kazahsztán ellen gyarapíthatja tovább válogatottságainak számát.

Ylber Ramadanit ezúttal is meghívták az albán válogatott keretébe. Középpályásunk Magyarország és Lengyelország ellen is pályára léphet.

Újra meghívták a felnőtt nemzeti együttes keretébe Bojan Miovskit. A 22 észak-macedón támadó - aki gólokkal kezdte az idei szezont csapatunkban - a Liechtenstein, illetve Németország elleni meccseken kaphat esélyt a bemutatkozásra.

Mindez azt is jelenti, hogy az érintett labdarúgók a következő napokban a válogatottaknál készülnek majd. Természetesen honlapunkon kiemelten követjük majd a velük kapcsolatos történéseket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman