HÍREK

Mezei bizonyított és szerződést hosszabbított

2019-07-10

Mezei bizonyított és szerződést hosszabbított

Mezei Szabolcs 2022 nyaráig hosszabbított az MTK Budapesttel.

Mint ismert, kölcsönjátéka után klubunkkal kezdte meg a felkészülést Mezei Szabolcs. A 18 éves játékos több edzőmérkőzésen is pályára lépett csapatunkban, ezeken mutatott teljesítményével pedig bizonyította, komolyan lehet rá számítani. Az MTK Budapest vezetése és szakmai stábja is bízik a játékosban, ezért új szerződést kínált számára, így Mezei 2022 nyaráig hosszabbított klubunkkal.

A játékos az előző idényt Békéscsabán töltötte a több játéklehetőség és a folyamatos fejlődés érdekében. Fiatal kora ellenére végig alapembere volt a viharsarki együttesnek, amelyben összesen 35 tétmérkőzésen lépett pályára. Pár hete honlapunknak korábbi edzője, Boér Gábor így összegezte a játékos teljesítményét.
- Annak ellenére, hogy Szabolcs rendkívül fiatal, és ez volt az első éve a felnőttek között, végigjátszotta a szezont. Legtöbbször kezdőként kapott lehetőséget a középpályán, az első 15-16 meccse pedig káprázatosra sikeredett. Ezt követte egy kisebb visszaesés, de ez várható volt a kora miatt, majd tavasszal ismét kiegyensúlyozottan teljesített. Az átlagosnál sokkal kombinatívabb, amiben még fejlődnie kell, hogy még felnőttesebbé tegye a futballját, párharcokban még hatékonyabbnak kell lennie, viszont ő is nagyon sokat fejlődött, és tehetsége alapján még nagyon sokra viheti. Hosszú távon benne érzem leginkább a legnagyobb kiugrási lehetőséget. Erénye, hogy tud támadni és védekezni is, így több poszton is bevethető.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman